Plan een intake

 

Waarom niet?

 

 

“The privilege of a lifetime is to become who you truly are.”
― Carl Gustav Jung

 • Diepere verbinding met je lichaam en ziel maken.

 • Je goed voelen over jezelf.

 • Nog meer leren vertrouwen op jezelf en dichtbij jezelf kunnen blijven.

 • Zonder schuldgevoel "Nee" kunnen zeggen.

 • Je sensualiteit en levenslust weer voélen en laten stromen.

 • Verbinding met real life vrouwen over real life dingen.

 • De ontvang-modus leren aanzetten i.p.v. alleen maar te geven, geven, geven. 

 • Helen van oud trauma dat je al te lang met je meedraagt.

 • Tijd voor jezelf en je binnenwereld.

Als je snel wil gaan, ga dan alleen. 

Als je ver wil gaan, ga dan samen. 

Samen licht creëeren in het donker.  

Het zal je niet ontgaan zijn dat we collectief door de "Donkere nacht van de Ziel" gaan. Het is dan ook de perfecte tijd om te verbinden, los te laten wat je niet meer dient op deze reis en je innerlijke leiderschap als uniek mens te omarmen. 
Tijd voor om ons innerlijke kind 
Dat wil niet zeggen dat ze weg moet, maar wel dat ze plaats mag maken voor de vrouw in jou die echt van zichzelf houdt. Met alles wat er is. 
Weten dat je niet de enige bent die worstelt met een bepaald thema, kan helpen om te relativeren. Voelen dat je verbonden bent, is medicijn voor de ziel. Daarom faciliteer ik met liefde 'Vol-lédig Vrouw Zijn'. Als jij voelt dat de tijd aangebroken is om je eigen licht onbeschaamd te laten stralen dan is deze training voor jou. 
 
Yes, ik heb interesse en wil graag een intake doen!

Ervaringen van andere vrouwen. 

" Toen ik Chantalle ontmoette tijdens een Erodanza- workshop in Eindhoven wist ik het zeker, hier doe ik aan mee. Het voelde meteen goed.
Toch spannend.... je begint met vrouwen die je niet kent en al na de eerste avond was er een verbondenheid.
De veilige en liefdevolle sfeer die Chantalle creëert waren voor ons  een basis waar ieder helemaal zichzelf kon en mocht zijn. Het respect en vertrouwen in de groep was er meteen. Echt fantastisch.
Allemaal ons eigen verhaal,  allemaal in een andere fases van het leven en ook allemaal samen groeien met en door de archetypes.....
Ik had niet kunnen inschatten van te voren  wat dit traject met mij heeft gedaan.
 Nooit verwacht dat het zo intensief was, ook tussen de bijeenkomsten in gaat het proces verder.Met een lach en een traan kon ik na afloop zeggen, ik ben gegroeid, ben me nog bewuster geworden van mijn eigen seksualiteit en vooral ik mag zijn wie ik ben! 
~ Annelies Aarts
" Een heel mooi programma met Chantalle Kamycki dat ik heel graag aanraad.
'k Volgde bij Chantalle zelf het Erodanza traject over de 5 Erotische Archetypen en genoot, huilde, deelde en leerde er met volle teugen.  
Vrouw-zijn, Sexy (of Sexueel) zijn gaat niet enkel over er op een bepaalde manier uitzien, of je op een bepaalde manier gedragen. 
Het is lekker in je lijf zitten en de krachtige flow van het leven door je heen laten stromen, soms orgastisch, soms deep on-lekker en confronterend.
Een programma dat je daarbij ondersteund!
~ Carole Verbeeck
" Ik zag op facebook de aankondiging van een online cursus Vrij en Voluit vrouw zijn. Het trok me aan omdat het online was. Lekker veilig achter de computer maar toch meer te weten komen over het vrouw zijn. Elke week keek ik echt uit naar mijn mailbox om de cursus van die week te activeren. Chantalle heeft echt haar hart en ziel in deze cursus gelegd. Zoveel materiaal werd ons aangereikt, wauw. En daarbij deed Chantalle dan zelf in de fimpjes letterlijk voor hoedat je de dansen kon uitvoeren. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven dat ik echt elke vrouw aanraad om deze onlinecursus te volgen.Ook werd er een facebookpagina onder de deelnemers geopend en ook daar leer je enorm van. Lieve Chantalle, hartelijk dank en héél veel succes met je cursussen want jij speelt een grote rol in het leven van vrouwen ! 
~Christel van Loon 
 

Wat gaan we doen? 

"In het werken met de 5 Erotische Archetypen mocht ik honderden vrouwen zien opbloeien, voor zichzelf zien kiezen, loslaten wat hen niet meer diende en voluit “JA” zeggen tegen hun diepste verlangens. " 

~ Chantalle Kamycki

De training: 7 online meetings en 7 live- dagen

Hieronder vind je een opsomming van wat we gaan doen. Deze volgorde is onder voorbehoud want ik neem graag de vrijheid om in te voelen welke flow bij de groep past. Het kan dus zijn dat er met modules geschoven wordt, naar gelang de ontwikkelingen in de groep. De eerste en de laatste module veranderen niet van inhoud. 

De start | live 15 januari 

Deze dag zetten we onze intentie, gaan we aan de slag met onze beperkende overtuigingen en leren we belangrijke tools om emoties op een gezonde manier te reguleren. 

Zachtheid, kwetsbaarheid en sensualiteit. | Live 12 februari

We maken contact met ons hart, onze zachtheid, onschuld en kwetsbaarheid, maar ook onze moed om kwetsbaar te zijn.  Dit is gelinkt aan het archetype “Maagd”. Als je diep gekwetst bent of bang bent, verhard je. Door dit archetype in jezelf tot leven te wekken kom je weer in contact met je kwetsbaarheid en vertrouwen.

Grenzen, expressie en innerlijke kracht | Live 12 maart

Als je moeite hebt met boosheid, expressie of het stellen van grenzen dan kan je de energie van de Wilde Vrouw goed gebruiken. Dit is de energie die gaat over het contact met je aardsheid, je rauwheid, je instinct, je kracht, je creativiteit en je wilde natuur. Je leert goed voor jezelf te zorgen door je eigen ritme te volgen en je natuurlijke grenzen te respecteren.

Magie, intuïtie en verbinding met de Bron | Live 9 april

In deze module ligt de focus op het contact maken met de heiligheid en de magie van het leven. Voelen dat we daar onderdeel van zijn en onze eigen unieke gaven waarderen, maakt dat het leven weer gaat sprankelen. Je lichaam is de tempel van je ziel en die gaan we volop eren. We leren de energie van de Mystica in onszelf activeren.

Genieten van verlangens, lust en sensualiteit | Live 14 Mei

In deze module gaan we contact maken met de heerlijke rauwe onschuldige energie die je opnieuw in contact brengt met het genot, plezier, speelsheid en lust die het leven tot een feestje maken. In deze energie vind je het heerlijk om gezien, gehoord en bewonderd te worden. Vier het leven en leer voluit ontvangen door te connecten met je innerlijke Heilige Slet. 

Reclaim your inner throne | Live 11 juni 

In deze module draait het om onze innerlijke leiding en onvoorwaardelijke zelfliefde. Dit is de energie van het archetype Koningin. En nee, niet de boze stiefmoeder of de goede moeder die vroeg sterft, maar de krachtige compassievolle vrouw die echt van zichzelf houdt. 

Vol-ledig Vrouw zijn | Live 2 juli

Deze module vieren we onze unieke expressie als vrouw die van zichzelf houdt op een bijzondere wijze. Zelfzorg, ontvangen en staan voor je verlangens en wie je bent. 

De online sharingcircles zullen tussen de dagen door via een datumprikker gekozen worden en vinden plaats via Zoom. 

Yes, plan me in voor een intake!

 

 

 

Het unieke aan deze training voor vrouwen is dat we werken met de 5 vrouwelijke erotische archetypen. Deze zijn onlosmakelijk verbonden met je vrouwelijke ziel en levenslust. Volledig vrouw zijn betekent dat al deze archetypen in jou tot leven komen. Dit zijn enkele van de tools die we hiervoor gebruiken:

 

♥   Dans
 
♥   Stembevrijding en lichaamswerk 
 
♥   Meditatie & visualisaties om je in contact met diep archetypische lagen van je onderbewuste te brengen.                               

♥   Systemisch werk om de vrouwenlijn te schonen en je wensen en verlangens helder te krijgen.

♥   Hartscommunicatie
 
♥   Sjamanistische rituelen 
 
♥   Lachen, huilen, delen, knuffelen, masseren, stil zijn, ontspannen. 

"Play is our brain's favorite way of learning."

 

Als je meedoet aan "Vol-lédig Vrouw Zijn' krijg je van mij de online cursus 'Vrij en VOLUIT Vrouw Zijn' t.w.v. €333 cadeau bij deze groepscoaching.
 
In deze online cursus duik je nog dieper in de 5 Erotische Archetypen met meer dan 30 filmpjes, oefeningen, muziek en visualisaties.
 
Al meer dan 400 vrouwen deden mee aan deze online training en leerden zichzelf op manieren kennen die ze niet voor mogelijk gehouden hadden. 

 

PS= DIT GEDEELTE IS, TEGEN BETALING, OOK LOS TE VOLGEN ALS HET VOOR JOU NIET MOGELIJK IS OM AAN DE LIVE TRAINING MEE TE DOEN.

 
Ja ik wil meedoen en een intake plannen!

VOLLEDIG VROUW ZIJN + bonus online cursus

€1399

Of in termijnen in overleg

 • 7 verbindende live dagen waarin we samen van het donker naar het licht gaan.
 • 7 ondersteunende tussentijdse online bijeenkomsten
 • Een speciale Fb-groep om tussentijds in contact te blijven. 
 • BONUS: de online cursus "Vrij en VOLUIT Vrouw Zijn" t.w.v. €333 :
  • 6 modules (1 per archetype plus een integratie-module)
  • 6 online Q&A calls
  • Uitnodigende, speelse en confronterende opdrachten
  • Bevrijdende meditaties
  • Verruimende visualisaties
  • Méér dan 30 video- en audio-opnames
  • Inspiratie in verrassende vormen
  • Prachtige passende muzieklijsten per archetype.
  • Dans-en klank oefeningen
  • Ebook "De 5 Erotische Archetypen"
  • Een enorm toffe geheime online sistercommunity in Facebook.

   

 

Ik heb interesse en wil een intake plannen.

Veel gestelde vragen