Andere werkvormen

Heart Defenders

Zoals je in de gratis Heart Defender- test en ebooks hebt kunnen lezen geven de Heart Defenders een duidelijk beeld en inzicht over het werkelijke ontstaan van de problemen die je in je huidige leven ervaart. Met de tips in het boek ben je zelfs misschien al aan de slag gegaan. 

Dit scheelt een heleboel zoek- en speurwerk in het helingsproces waardoor we in sessies nog efficiënter kunnen werken. 

Focusing

Focusing versterkt je innerlijke kompas en helpt je om beter te ervaren en te begrijpen wat op onbewust niveau in je leeft. Stap voor stap leer je luisteren naar wat je lichaam en je onbewuste vertellen over je leven. Dit geeft houvast en richting op alle vlakken in je leven. Het brengt inzicht, verbinding, begrip en ruimte in jezelf en met de mensen om je heen. 

Voice Dialogue

Voice Dialogue is een methode om in dialoog te komen met onze innerlijke stemmen.  Zij hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming. Vaak identificeren we ons met één of meerdere deelpersoonlijkheden, waarmee we hebben leren leven, onze zogenaamde “primary selves”, terwijl andere delen van ons tevergeefs hun stem proberen te laten horen. Deze delen noemen we de “disowned selves”.

In Voice Dialogue nodigen we de verschillende ‘ikken’ uitgenodigd om vrijuit, zonder tussenkomst van het ego, te spreken, om zich in al hun energie te manifesteren. Als we deze delen laten spreken, blijken ze heel wat interessante informatie over onze diepere behoeftes en verlangens te hebben.

Ademwerk

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen wat de Yogi's allang wisten en dat is namelijk dat wij in staat zijn om zelf het "autonome" zenuwstelsel en het immuunsysteem te beïnvloeden. Door verschillende ademhalingstechnieken zoals bijvoorbeeld de 'verbonden ademhaling' te leren worden adempatronen als gevolg van vastzittende emoties en trauma’s doorbreken. 

Chantalle-Kamycki_the-real-love-commitme