Doe de test

Manifestatie-moeheid (en geldtrauma's)

Aug 21, 2022

Een van de belangrijkste redenen dat ik mensen wil helpen om hun geldtrauma’s te helen en zo hun relatie met geld te verbeteren is onder andere omdat ik me niet kan verenigen van algemene uitleg van de wet van de aantrekking. 

 

“Alsof ik de voorraad kast inloop en er zo ‘hopla’ even uithaal, wat ik wil.” Aldus de manifestatie-coach-mevrouw vanaf haar tropische locatie. Zij heeft het namelijk al he-le-maal onder de knie, zoals je moet kunnen zien aan de locatie waar ze het vandaan filmt, en vertelt je dat je vooral positief moet denken, gefocust moet zijn op wat je wil en het ook weer moet loslaten. Maar hoe je dat precies doet vertellen ze je in de training. 

 

And I get it. Het is je passie en je wil daar mensen mee helpen en  je geld mee verdienen. Ik zeg dit ook echt niet om collega coaches af te vallen die dit met hart en ziel geloven en doen. Alles mag er zijn. Maar het klopt alleen niet meer met de nieuwe energie van de tijd die er aan komt. 

 

Het idee dat het leven dusdanig maakbaar is dat het is alsof je een ‘bestelling plaatst’ en als je het goed doet dat je het dan -bijna- instantly- krijgt, KLOPT NIET. Het houdt ons gevangen in een loepje dat ons weghoudt bij het hier en nu. 

 

“Maar Chantalle, deze coach heeft het wel ‘gemaakt’, want.. villa, 100k, tropisch eiland, grote liefde” 

 

I know. Dat geloofde ik ook altijd. 

 

Maar weet jij hoe hij/ zij daar werkelijk gekomen is? Ik ken meer mensen die hun talk niet walken dan wel. Velen verstaan de kunst om zichzelf te verkopen zonder dat ze echt doorleefd hebben wat ze je willen leren. We worden gevangen door een beeld waarvan ons kleine ‘ikje’ denkt dat we dat nodig hebben om gelukkig, veilig, geliefd of ??? te zijn. En dan roept iemand de route ernaar toe te hebben en we gaan hard proberen het via die zelfde manier te verkrijgen. 

 

En voor genoeg coaches zal het oprecht wel werken, maar daarvan geloof ik heilig dat dit ook echt dan voor hen zo mocht zijn, anders was het namelijk niet zo. Het is nogal arrogant om te denken dat het Universum maakbaar is en naar eigen hand te zetten.

 

Maar goed, geloven dat iemand ‘zomaar’ alle overvloed en welvaart van het Universum krijgt en wij niet is wat lastiger. Dus geloven we liever  dat er een template bestaat dat je alleen maar hoeft te volgen om te krijgen wat je wil. En hup.. we gaan in de ‘manifestatie’ modus om dat geld of die partner aan te trekken.

 

Deze tijd vraagt iets anders van jou en mij. Namelijk dat we ons gaan focussen op het hier en nu. Voorbij de vele pogingen om de uitkomst van onze toekomst te manipuleren. Hier en nu in je lijf. Zijn met dat wat er in de diepte gezien, gevoeld en bevrijdt wil worden. Het echte goud van het leven ligt niet in de toekomst. Dat ligt in het hier en nu. Ook als het in het nu lastig voelt in je lichaam omdat je onaangename sensaties ervaart als gevolg van pijnlijke overtuigingen en opgeslagen emoties. 

 

Als je deze opgeslagen energie weer laat bewegen, dan transformeert het op een afgestemd en perfect tempo in een nieuwe energie. Vanuit deze staat van zijn kan je zenuwstelsel weer ontspannen en wordt je lichaam ontvankelijker om ingevingen en inspiratie te ontvangen vanuit jouw lijntje met de Bron. Je weet wel, dat waar al je manifestaties vandaan komen;-) 

 

Als je je voorstelt dat je lichaam een luchtballon is en dat je mindset dan de hete lucht is. Nou, hoe ‘hoger’ de frequentie van je gedachten, hoe meer hete lucht. Maar, als je nog teveel oude vastzittende emoties als zware zandzakken met je meedraagt, komt die luchtballon, ondanks de ‘hoge frequentie’ gedachten niet van de grond. Vervolgens gaat het na een tijdje frustreren omdat je je een slag in de rondte affirmeert en toch echt je uiterste best doet om zo positief mogelijk te blijven.  Dan duurt het niet lang voordat zich weer alle stemmetjes roeren die geloven dat ‘het’ er niet voor je is of dat je het niet goed doet. 

 

Dan zakt de frequentie van je mindset ook en daarmee de hele luchtballon als een plumpudding in elkaar. Op naar de volgende poging om ons goed te voelen. Ik weet dat het voor sommigen mega triggerend zal zijn om dit te lezen. 

 

Ik weet gelukkig ook dat er steeds meer mensen zijn die beseffen dat het echt niet buiten onszelf te vinden is en dat de echte overvloed, vrede, liefde en verbinding hier en nu te vinden is.

 

Wat ik binnenkort ook precies ga doen; ik zal je niet beloven dat als je meedoet dat je  je daarna je gewenste geldbedrag, carrière of begeerde liefde gaat krijgen.  Ik weet namelijk, net zo min als jij, of dat is wat jij nodig hebt voor je zielservaring. 

 

Wel kan ik je alvast beloven dat ik alles geef om jou te ondersteunen om je weer stevig verbonden te voelen met het Leven. Het grote mysterie  weet namelijk precies waarom jouw en mijn ziel hier zijn. Door ons weer te verbinden met die bron komen we voorbij de angst en de tekorten. 

  

Vreugde, vertrouwen en overvloed voelen dan als vanzelf weer deel van jou zonder dat je daarvoor trucjes moet toepassen om maar te krijgen wat je verlangt. 

 

<3 Chantalle

 

Stay tuned als dit resoneert <3 

Weet jij al welke Heart Defenders onbewust jouw ongezonde relatiepatronen in stand houden?

Doe de test hier en ontdek hoe je fijner kan relateren. 

Doe de test

Op de hoogte blijven van events, nieuwe content en meer? 

Schrijf je dan hier in voor mijn onregelmatige nieuwsbrief:)

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.