Doe de test

Van de Wet van Aantrekking naar Jezus - deel 2

Sep 10, 2023

Deel 1 lees je hier

Het is belangrijk om te weten dat ik tijdens het vergaren van allerlei verschillende informatie, door een intens proces van rouw ging. Het kostte me namelijk zowat alle energie die ik had -and then some- om positief te blijven. Want..ook al was mijn nieuwe mantra dat God het beste met me voorhad; ik hinkte toch nog op twee benen en was bang voor het aantrekken van nog meer pijn door de Wet van de Aantrekking (WvdA.)

.

Maar wat me onmogelijk leek lukte me; ik kon weer gelukkige gevoelens toelaten en al vrij snel ook. Ik focuste al mijn positieve energie op mijn werk en creëerde in korte tijd verschillende cursussen.

 

𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢ë𝐧

Wat ik maar niet begreep was waarom, met al die positiviteit, doorzettingsvermogen en kracht, mijn financiën maar niet wilde ‘stromen’. Mijn werk was een voortvloeisel van kennis, doorleefde ervaring en integriteit. De meeste vrouwen die mijn trainingen deden waren er superblij mee, dus er moest wel iéts zijn dat ik verkeerd deed of aan foute overtuiging nog bij me droeg.

 

Maar hoe dan?! Er begon een frustratie te knagen. Ik kende namelijk ook mensen die wel kennis hadden, maar geen doorleefde ervaring en een stuk minder integriteit die financieel wél hartstikke succesvol waren. Waarom beloonde God hen wel en mij niet?!

.

Ik weigerde om bij de pakken neer te gaan zitten en in te storten want voor mijn gevoel was ik er bijna. Ik zou vast iets over het hoofd zien, dus niet negatief worden want dan zou ik tenslotte alleen maar meer van aantrekken. Dus aan de slag met een coach voor duizenden euro’s en de nodige healings en readings along the way.

 

Het kostte meer energie dan ik dacht, maar gelukkig had ik genoeg tools verzameld om spanning uit mijn zenuwstelsel te ontladen. Dit was ook in de tijd dat ik de Neuro Calm Toolkit ontwikkelde. Deze bleek een cruciale rol te gaan spelen in het definitief verwerpen van de wet van de aantrekking.

.

Het was mijn verlangen om, na jarenlang hard werken aan mezelf en in mijn praktijk, een passief inkomen te hebben. Door een goed programma te maken voor weinig geld, hoopte ik dat te realiseren.

 

𝐄𝐈𝐍𝐃𝐄𝐋𝐈𝐉𝐊 𝐢𝐧 𝐝𝐞 '𝐯𝐨𝐫𝐭𝐞𝐱'

Omdat ik die winter emotioneel al behoorlijk moe was, maar absoluut niet ‘vanuit tekort’ wilde creëren, werkte ik alleen maar aan het programma als ik er echt zin in had en energie voor had. Dan zou mijn ‘tekort-denken’ achteraf tenminste niet de reden kunnen zijn van eventueel floppen van het programma. Ik vond dat echt goed bezig was.

 

Vol goede moed lanceerde ik ergens in maart het programma. Ik schakelde een fb-marketeer in en kruiste mijn vingers. Het liep, maar niet fantastisch. Door enkele gebeurtenissen verloor ik het vertrouwen in de marketeer. Ik vond een nieuwe en de eerste goede resultaten kwamen binnen!!

 

Ik voelde me beloond voor al het harde werken! Eindelijk had ik het blijkbaar goed gedaan voor God. Het positief blijven en het doorzetten had eindelijk resultaat en ik was mega blij en trots! In die tijd was ik ook weer met Erodanza gestart en gaf ik in België een workshop op een festival aan +/- 60 vrouwen.

 

Nou, als er een vortex bestond; i was in it! Mijn financiën liepen goed, ik had diepe pijn gracieus overwonnen en ik stond daar volledig in mijn kracht in een zaal vol leuke vrouwen de energie van de Mystica te channelen.

 

Bij het kiezen van de laatste twee muziek nummers via mijn telefoon zag ik een aantal gemiste oproepen van mijn marketeer en een sms met de boodschap; je moet NU je creditcard blokkeren want ik kan niks meer doen!!!

 

Uiteraard schrok ik, maar ik kalmeerde mezelf (serieus) met de gedachte dat ik IN ‘mijn vortex’ zat en dat het vast snel opgelost zou zijn als ik daar maar bleef. Dus: rug recht, vertrouwen houden; dit komt goed.

 

Wat was er nou gebeurd? Een Vietnamese bende had mijn account gehackt en wilde hun eigen advertenties voor 4000 euro per dag laten lopen. Omdat marketeer er zo snel bij was, bedroeg de schade ‘slechts’ 500 euro.

 

Account werd bevroren tot ze het zouden uitzoeken. De fb mevrouw waarschuwde me aan de telefoon dat het wel eens tot 6 weken kon duren voordat ik weer kon adverteren. Als ik pech had. Ik sprak al het vertrouwen aan dat ik nog had, maar helaas mocht dat niet baten; het zou bijna 9 maanden duren voordat ik weer kon adverteren.

 

Als ik inmiddels érgens van overtuigd was, dan was het wel dat de wet van de aantrekking onzin was. Zeker toen ik ook no eens voor mijn neus zag gebeuren dat mensen met heel veel angsten en negatieve overtuigingen grote sommen geld kregen.

 

𝐃𝐞𝐟𝐢𝐧𝐢𝐭𝐢𝐞𝐟 𝐚𝐟𝐬𝐜𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐖𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐀𝐚𝐧𝐭𝐫𝐞𝐤𝐤𝐢𝐧𝐠

Die zomermaanden die volgden waren zwaar. Ik was emotioneel uitgeput van het positief zijn en maar ‘blijven staan’. En ik besefte dat het zo niet verder kon omdat ik richting burnout leek te gaan. Ik was notabene weer verhuisd en ook dat vroeg veel energie. Gelukkig was ik gezegend met nieuwe lieve mensen in mijn leven wiens vriendschap me hierin enorm steunden en me nieuwe kracht en vertrouwen gaven.

 

Dit maakte dat ik, ondanks dat mijn financiën lang niet waren wat ik verlangde, besloot te stoppen met doen wat ik altijd deed en dat was verder gaan en weer iets nieuws bedenken. want ik snapte er wer-kelijk niks meer van; ik had me een ons gevisualiseerd, had een mega vertrouwen, kracht en doorzettingsvermogen getoond, was positiever dan óóit te voren en in één klap was alles weggevaagd.

.. en ik had juist zo’n behoefte aan rust en bedding.

 

Ik werd weer boos op God en kon de ‘waaróm’ vraag niet tegenhouden. Het antwoord waar ik zelf mee kwam was pijnlijk want als ik niet ‘beloond’ werd voor het goed doen, dan zou Hij vast niet van me houden. Laat nou mijn diepste pijnlijke overtuiging zijn dat er niet echt van mij gehouden wordt en ik kwam weer uit bij ‘zelf schuld dus.’

 

De overtuiging waar ik inmiddels al twintig jaar mee aan de slag was in new age land, zat er nog steeds. Dit voelde als een catch 22 en bracht me echt op mijn knieën. Ik was in ieder geval goed klaar met mijn stinkende best doen als dit het resultaat was. Enigszins nukkig besloot ik dat als God het zo wilde, God het zo kon krijgen; dan zou ik me overgeven 🙈😂

 

𝐎𝐯𝐞𝐫𝐠𝐚𝐯𝐞

Ik besloot om op vakantie te gaan om er even uit te zijn en op andere gedachten te komen. Eenmaal terug, kreeg ik een halve paniekaanval toen ik weer aan het werk wilde gaan. Die vakantie werden uiteindelijk enkele maanden dat ik nauwelijks werkte.

 

Ook dit proces vroeg alle vertrouwen en overgave waarbij ik iedere maand stress voelde om alles te betalen. Ik gaf mijn zorgen aan God en wonder boven wonder kon ik al mijn rekeningen gewoon blijven betalen. Mijn spaarrekening slonk echter flink en na ieder eind vd maand, werd ik overvallen door stress voor de komende maand.

.

Ik zocht mijn heil bij een healing en kreeg die ook. Het was een tijdje makkelijker om in vertrouwen te blijven. Toen ik nog maar 300 euro had, besloot ik actief om geen angst te hebben want daar was ik nu wel klaar mee. Als God echt was zou Hij voor me zorgen. En ja.. een paar dagen later kreeg ik een mooi idee dat me 2500 euro voor een paar uur werk opleverde. Dit bracht meer vertrouwen in dit proces en naar God.

 

Het ging weer bergopwaarts en niet heel veel later werd mijn advertentie-account weer actief en konden we -Godzijdank- gelukkig verder.

 

Tijdens die periode van gedwongen rust en overgave leidde God me naar verschillende onderwerpen en figuren zoals Andrew Tate, een ex-satanistische priester en een Joodse rabbi die mijn wereldbeeld dusdanig veranderde en zouden leiden naar de herkenning en acceptatie van Jezus als God. Hierover meer in (hopelijk;-) het laatste deel.

 

Liefs,

 

 

Weet jij al welke Heart Defenders onbewust jouw ongezonde relatiepatronen in stand houden?

Doe de test hier en ontdek hoe je fijner kan relateren. 

Doe de test

Op de hoogte blijven van events, nieuwe content en meer? 

Schrijf je dan hier in voor mijn onregelmatige nieuwsbrief:)

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.