Doe de test

Van de Wet van Aantrekking naar Jezus - Deel 5

Sep 20, 2023
In de vorige delen heb ik beschreven hoe ik loskwam van de Wet van Aantrekking en hoe ik steeds meer begon in te zien dat de New Age-religie vol misleiding zat. Veel mensen trekken zich dit persoonlijk aan, wat vooral aangeeft hoezeer ze zich ermee identificeren. Dat is jammer, want het gaat niet om het afkraken van de mens, maar om het blootleggen van de misleiding in de New Age. En omdat het moeilijker is om de mens te overtuigen dat hij misleid is dan om hem te misleiden, begrijp ik de geraaktheid en soms intense reacties wel.
Ook dit deel zal voor sommigen triggerend werken. In dit deel ga ik delen over iets dat voor de meesten lastig te verteren zal zijn. En toch was dit voor mij de een-na-laatste sluier voordat ik bij Jezus terechtkwam. En dus ga ik weer schrijven voor wie dit schrijven bedoeld is. 

 

MIJN BELEVING VAN DE WERELD

Nadat ik enigszins was opgekrabbeld door de inzichten die Mark Passio me had gegeven, bleef ik last houden van een bepaalde leegte. Veel van mijn oude geloofsovertuigingen waren afgebrokkeld, maar het nieuwe was er nog niet. Het vervelende is dat je dat in zo'n fase niet altijd, of pas later, beseft.

In de tussentijd keek ik naar de wereld, waar ik al 27 jaar misstanden zie die de meeste mensen nog steeds niet (willen) zien. "The Sound of Freedom" was net uit, en ik weet nog dat ik het aan de ene kant goed vond dat er een film was die kinderhandel aan de kaak stelde, maar dat ik het jammer vond dat satanische kinderoffers en rituelen buiten beschouwing werden gelaten. Daarnaast zag ik zo veel misleiding dat ik me werkelijk afvroeg hoe we onszelf als mensheid konden bevrijden van een vijand die de meeste niet eens als vijand erkenden. Een groot deel van de groep mensen die deze vijand wel erkende, was echter te veel bezig met 'werken aan zichzelf' om samen een front te kunnen vormen.

Ik weet nog dat ik in die tijd op Instagram reageerde onder een kritiek op complotdenkers, waarbij ik iets schreef over de plannen van de elite, zonder de elite bij naam te noemen. Ik schreef iets in de trant van 'hun plannen' of 'ze zijn van plan'. Hierop stelde iemand me privé de oprechte vraag: "Wie bedoel je met 'ze'?"

Nu heb ik op mijn 16e al kennisgemaakt met de enge plannen voor een "One World Order," en ik kan je vertellen dat veel van die plannen zijn uitgekomen en nog steeds worden uitgevoerd. Voor mij is het dan ook oprecht verbazingwekkend dat er zoveel mensen zijn, ook degenen die mijn schrijven nu lezen, die dit niet zien en denken dat je gek bent. Dit zijn dezelfde mensen die nog geloven in de goedheid van een overheid en dat dit alles gewoon ongelukkig toeval is, of op zijn ergst 'wanbeleid'. Maar moest ik de vraagsteller dan bombarderen met informatie over de satanische elite?

Gelukkig is het WEF (World Economic Forum) een publieke instelling van de elite, die hun plannen voor verdere slavernij vrij duidelijk en eerlijk aan ons kenbaar maakt. Dus in mijn antwoord aan deze vraagsteller verwees ik maar naar het WEF. Dat zou niet eens 'satanische elite' zijn geweest, maar een orgaan hoger zou ik snel genoeg ontdekken.

 

DE RABBI

Niet lang na deze vraag kwam de rabbijn/schrijver Jonathan Cahn via mijn beeldscherm in mijn leven. Ik herinner me nog hoe hij in een korte clip mijn aandacht trok toen hij sprak over "Return of The Gods," het boek dat hij had geschreven.

In 'Return of the Gods' beschrijft hij de terugkeer van verbannen goden, met name de "Dark Trinity." In zijn boeiende verhaal legt hij uit hoe de valse en mythische goden uit de oudheid allemaal verbonden zijn met deze Dark Trinity, die wordt gevormd door Baäl, Moloch en... Ishtar/Inanna.

Ik had eerder al de naam Baäl geassocieerd met de duivel, en ik wist uit verschillende documentaires dat Moloch de duivel is aan wie kinderoffers worden gebracht. Alleen de naam Ishtar deed rillingen over mijn lijf lopen. Tot dan toe kende ik haar naam alleen uit de "Goddess Movement" in de New Age, waar ze wordt vereerd als de godin van vruchtbaarheid en heilige seksualiteit.

Ken je dat gevoel dat je weet dat iets belangrijk is zonder te weten waarom? Nou, met dat gevoel dook ik in de informatie die hij deelde over Ishtar. Hij legde uit hoe deze geest claimde zowel man als vrouw te zijn en dat haar krachten waren om mannen in vrouwen te veranderen en vrouwen in mannen. Haar doel was om het gezin, als Gods creatie, te ontwrichten. Als je het gezin, de hoeksteen van de samenleving, ontwricht, ontwricht je de samenleving.

Ze bereikte dit door middel van bedrog, lust en perversiteiten...

Hij legde ook uit dat deze duistere goden energie in deze wereld krijgen doordat wij hen die energie geven. En daar kreeg ik kippenvel van... Ik dacht aan alle "tantra-bewegingen," "sexual empowerment," "sexual healing," "Women empowerment".... Onbewust offerden we onze levensenergie aan deze duistere godin. De godin van bedrog, die deed alsof ze een liefdevolle godin van vruchtbaarheid, empowerment en heilige seksualiteit was! En ze bleek ook de godin van geestverruimende middelen te zijn...

Alles waar ik mee bezig was geweest bleken ofwel vruchten van haar altaar te zijn of rituelen die haar meer kracht in deze wereld gaven. Ik begreep nu waarom God me weer had laten stoppen met Erodanza en waarom ik inmiddels een lichamelijke weerstand naar psychedelica had ontwikkeld. 

 

VERSTOPT VOOR HET BLOTE OOG

Het was vreemd genoeg bevrijdend om deze kennis te krijgen. Eindelijk begreep ik welke krachten er aan het werk waren. Ik geloofde ooit niet in 'het kwaad,' maar na alles wat God me had laten zien, kon ik die illusie niet langer volhouden. We leven in een tijd van oorlog, een spirituele oorlog waarbij er alles aan wordt gedaan om ons dat te laten beseffen.

Ik dacht dat het verdeel-en-heersspel werd gespeeld door wereldse machten, maar het is het spel van de duivel. De meester in misleiding, wiens grootste prestatie is dat hij ons heeft doen geloven dat hij niet bestaat, en zo alle macht van de wereld heeft om ons te scheiden van God.

Mijn dankbaarheid naar God is dan ook enorm omdat Hij me dit heeft doen inzien, zodat ik Zijn smalle pad uit deze duisternis ben gaan volgen.

In het volgende en laatste deel kom ik dan echt tot Jezus. Beloofd.

Liefs, 

 

Weet jij al welke Heart Defenders onbewust jouw ongezonde relatiepatronen in stand houden?

Doe de test hier en ontdek hoe je fijner kan relateren. 

Doe de test

Op de hoogte blijven van events, nieuwe content en meer? 

Schrijf je dan hier in voor mijn onregelmatige nieuwsbrief:)

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.