Chantalle%20Kamycki-01_edited.png
Untitled%20design_edited.jpg

  Vrouwen die echt van zichzelf houden.

- Community Membership  -

In deze heerlijke en eerlijk community van vrouwen vind je een veilige bedding van gelijkgestemde vrouwen die het pad van zelfliefde en manifestatie lopen.

Je eigen strubbelingen delen, successen vieren en even bevestiging krijgen dat je perfect bent zoals je bent. Dit zijn enkele ervaringen die de deelneemsters van deze community zo waarderen. 

WIlleke Van Der Zijde.jpg

"...vanuit de groep komen er foto’s en verhalen naar voren en visionboards van prachtige vrouwen. Wat ik zie en ervaar is dat we stiekem zoveel gemeen hebben met elkaar. Ongeacht de leeftijd of achtergrond. We worstelen met dezelfde thema’s maar met de billen bloot gaan vinden we vaak lastig. In de groep ontstaan openingen, wordt hartzeer uitvoerig besproken, trekken we elkaar uit de modderige weerstand en vieren we euforische momenten waarbij een blote borst de sensualiteit weer aanwakkert of in dit geval eigenlijk andersom."

Willeke Van Der Zijde ~ Silkstory.nl

Gezonde verbindingen (2).png
BELUISTER HIER MIJN PODCAST SHOW (9).png
Debora.jpg

Wat ik fijn vind bij chantalle ; ze geeft oefeningen waar je aan iets hebt. Heel eenvoudig en toch krachtig! Haar passie om vrouwen hun verbinding terug te herstellen , doet ze op een liefdevolle , pure , kwetsbare manier . Ze weet precies waar de oorzaak ligt .
Ze is voor je wanneer je met een vraag zit. Een warmhartige en zorgzame vrouw !

Debora Di Turi

Chantalle Kamycki

image00084.jpeg

Een groot deel van mijn leven heb ik tegen depressie gevochten. Die kwam voort uit diepe gevoelens van minder-waardigheid. Meestal trok ik me terug van mensen, maar in samenzijn paste ik mezelf altijd aan, stond altijd klaar om ander te helpen en ging altijd over mijn grenzen. Allemaal in de hoop op liefde, waardering en aandacht.

Het leverde me veel pijnlijke relatie ervaringen, maar zette me ook aan tot grondig zelf onderzoek. Dit leidde tot een prachtige reis waarvan ik blij ben dat ik hem afgelegd heb. De vruchten daarvan heb ik inmiddels, door het werken in groepen, individuele cliënten en door mijn schrijven, met duizenden mensen gedeeld. Om nog meer mensen te kunnen bevrijden van oude patronen wilde ik mijn professionele kennis en ervaring digitaliseren.