Doe de test

Heb jij al langer het verlangen om te proeven van het community leven? Om samen te zijn met een groep gelijkgestemden, waarbij je je thuis kunt voelen precies zoals je bent, en de ruimte hebt om te verdiepen in contact?

Mensen waarmee je kan genieten, elkaar kunt inspireren, spiegelen, en samen spelen.

 

Twee community builders, Florien Kortenhorst (Play community) en Chantalle Kamycki, organiseren een community week in een prachtig groot en knus huis in de Belgische Ardennen.

 

Er is ruimte om gewoon lekker te free flowen en te doen waar je zin in hebt, en ook zijn er onderdelen in de dag ingepland zoals een sharing, tribal play, authentic relating, wheel of consent, om dat laagje dieper te gaan en elkaar in een sacred space ECHT te ontmoeten met alles wat er in je is. Onze ervaring is dat er weinig zo helend is als dit.

 

Ook gaan we volop genieten van de bossen, heerlijke wandelingen maken, krachtplaatsen bezoeken, en magische (innerlijke) reizen maken.

 
Aanmeldingsformulier

COMMUNITY

 

De community space zetten wij neer in een ruimte van authenticiteit. Alles is welkom, vanuit respect, gelijkwaardigheid, vrijheid en zelfdraagzaamheid. Er wordt niet ‘voor je gezorgd’, wel kun je natuurlijk altijd uitreiken wanneer je iets nodig hebt. Er is ruimte voor max 15 mensen om zich bij de community te voegen. We zetten in op een redelijk gelijke man/vrouw verdeling. 

 

Een ruimte waarin je je skills om te relateren kunt finetunen, oefenen met dicht bij je eigen kern blijven, en tegelijk ook je plek innemen in de groep. Surfen op de golven van aanwezigheid en je op jouw moment ook weer even terug trekken.

 

Deze vakantie is een space voor bekrachtiging van wie jij in essentie bent, en om samen het nieuwe aarde leven te ontdekken en te leven.

 

STRUCTUUR

 

Boodschappen en een eetplan worden geregeld, koken en andere huishoudelijke klussen doen we samen

 

De groepsgrootte zal 13 – 18 mensen zijn. Slapen is op kamers met max 4 personen. De dagelijkse sharing is in 2 groepen, zodat er ook echt ruimte is voor aanwezigheid bij wat er aangeraakt wordt in jou.

 

In de ochtend is er ruimte voor jezelf, jouw morning practise, misschien wil je die ook delen. We ontbijten samen en checken dan in voor de dag, hoe zit je erbij, wat wil er ontmoet worden, en maken onze plannen.

 

Wil jij steeds weer verschijnen met alles wat er in je is en daarmee thuiskomen in het samen Zijn? Het is de diepste heling die wij als mens in verbinding kunnen ervaren.

 

VOOR WIE?

De richtleeftijd is tussen de 30 en de 55, en we sturen op een gelijkwaardige man / vrouw verdeling.

 

Je hebt ervaring met Authentic relating of Circling, met Ritual play, the Wheel of Consent of tantra. Daarnaast hou je van verbinden en vind je dat misschien ook echt soms wel spannend.

 

Wij hebben heel veel zin om deze sacred space te creëren en jullie te verwelkomen in dit co-creatieve community avontuur!

 

 

Aanmeldingsformulier

PRAKTISCH

DATA
Vrijdag 14 april 17:00u, tot vrijdag 21 april om 11 uur.
vanaf 17:00u ben je welkom om te komen landen, de officiële openingscirkel is om 20:00 uur, dus belangrijk dat je dan ter plaatse bent.

WAAR
Vielsalm, Belgische Ardennen. Dit is ongeveer 3 uur rijden vanaf Utrecht. We zetten een carpool op voor de liefhebbers.

BIJDRAGE
EARLY BIRD €625  t/m 28 februari
LUCKY BIRD €695
Dit is incl. slapen en 3 maaltijden per dag. Omdat dit de eerste keer is houden we de prijzen laag. Betalen in termijnen is mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op

Voel jij een volle JA en wil je mee op dit avontuur? Meld je dan nu aan via de vragenlijst in deze link, dan nemen we asap contact met je op en ontvang je de ticketlink

 

VRAGEN?

Mocht je nog vragen hebben of twijfelen of deze setting bij je past, neem dan vooral even contact met me op via het contact formulier. Samen kijken we of deze community week aansluit bij jouw verlangen.

Aanmeldingsformulier

Wie Zijn Wij? 

Florien Kortenhorst en ik, Chantalle, hebben beiden een diepe passie voor alles dat met authentieke verbindingen te maken heeft. Florien is de grondlegster van het uiterst succesvolle "Play" en heeft honderden mensen op haar events begeleid naar diepere intimiteit met zichzelf en anderen. Ze is daarnaast ook therapeut en geeft trainingen.

Mijn achtergrond als o.a. traumatherapeute, Ritual Play- en Wheel of Consent- facilitator combineren we zodat we samen een veilige, speelse en unieke space voor jou en anderen kunnen creëren. 

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in om onze kennis en ervaring met je te delen.