De tijd is rijp om je leven op jouw unieke vrouwelijke manier te leven.

Authentiek. Vol liefde. Soeverein.

 Herken je dit? 

✔️ Je weet dat er véél meer in je zit dan er uit komt. 
✔️ Je dimt je eigen licht om anderen een beter gevoel te geven. 
✔️ Je wil meer levenslust en zelfvertrouwen voelen. 
✔️ Pijnlijke band met je moeder.
✔️ Pijnlijke band met je vader. 
✔️Je voelt je onzeker als vrouw.
✔️ Hebt de neiging om te pleasen.
✔️ Weet niet goed wat je wil in het leven.
✔️ Weet wel goed wat je wil in het leven, maar niet hoe je het manifesteert.
✔️ Laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. 
✔️ Weinig zelfliefde en verlatingsangst. 

 

 

Je bent hier niet alleen in. Het is een collectieve wond.

Het goede nieuws? Je hoeft het niet meer alleen te doen, we gaan dit samen helen.  

 

 
 
 

We gaan diepe verbinding met ons lichaam maken. Dat doen we door te vertragen en de tijd te nemen om stil te staan bij ons lichaam. Ik leer je hoe je oude vastzittende emoties en pijn weer kunt omzetten in levenslust. 

 

Het wordt een bijzondere ontdekkingstocht in jezelf. Tijdens deze reis ga je facetten van jezelf her-ontdekken en opnieuw leren respecteren.  Dit pad gaat vooral over het opnieuw verbinden met je levenslust en de Bron

 

Je gaat de helende kracht van dans, de archetypen en vrouwenbedding ervaren. Bereid je voor op verrassende oefeningen, visualisaties en inspiratie om contact te maken met vijf zeer uiteenlopende facetten van jezelf, oftewel de 5 Erotische Archetypen.

 

De uitnodiging is om deel te nemen in een tribe met vrouwen die net als jij liefdevoller met zichzelf willen zijn. In onze besloten Erodanza Revived Tribe kan je elkaars verhalen lezen, herkenning, steun en inspiratie vinden! De wereld heeft nood aan verbinding, let's make it happen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Archetypen zijn een model of oerbeeld van een idee of persoon. Bijvoorbeeld, het archetype van De Moeder is een vrij duidelijk archetype. Het oerbeeld van een moeder is die van een zorgzame, liefdevolle, warme en nest-beschermende vrouw.
 
Alle archetypen hebben hun kwaliteiten en hun schaduwkanten. Verstikking en overbezorgdheid zijn bijvoorbeeld de schaduwkanten van het Moeder- archetype.
 
In dit model werken we met 5 vrouwelijke archetypen die allen een facet van de vrouwelijke erotiek belichamen. Dit zijn de Maagd, Wilde Vrouw, Mystica, Heilige Slet en Koningin. 
 
Naarmate je je eigen archetypen leert kennen is vergroot je jouw mogelijkheden om de verschillende archetypen op iedere moment ‘naar voren’ te kunnen schuiven. Dan kan je de Zoals de oudere vrouw die ook het meisje kan/durft te zijn als ze dat wil.
 
Het werken met archetypen spreekt de onderbewuste lagen in ons aan, waardoor er vaak verrassende wendingen en gewenste transformaties op diep niveau plaats vinden
 

De Koningin

De Koningin is de belichaming van je essentie van wie je werkelijk bent. Zij is de vrouw die echt van zichzelf houdt.

Zij brengt je de stilte, acceptatie van al-dat-is en niet-is, berusting, onvoorwaardelijke liefde en compassie. Zelfliefde en overgave.

In Erodanza Revived leer je haar terug op haar innerlijke troon te zetten. Van hieruit wordt innerlijk leiderschap een waar feest. 

Disbalans

Je bent in disbalans als één van de andere archetypen op de troon zit. De Koningin is de enige die op jouw innerlijke troon hoort te zitten. Wanneer je één van de anderen te sterk overdrijft, zal die anderen onderdrukken. De Koningin kan ze allemaal laten zijn zonder ze te overdrijven of te onderdrukken. 

De Maagd

Deze energie gaat over het contact met je hart, je zachtheid, je onschuld, je kwetsbaarheid, je moed, je wensen en de overgave. Zij brengt ons weer in contact met het vermogen om te dromen. 

Disbalans

Maagd onderdrukt: verharding, controledrang, wantrouwen.

Maagd overdreven: pleasend, naïef, bang, richtingsloos.

De Wilde Vrouw

Dit is de energie die gaat over het contact met je aardsheid, je rauwheid, je instinct, je kracht, je creativiteit en je wilde natuur. De energie van de Wilde Vrouw helpt je goed voor jezelf te zorgen door je eigen ritme te volgen en je natuurlijke grenzen te respecteren.

Disbalans

Wilde Vrouw onderdrukt: aangepast meisje, geleefd worden, uitgeput, zelfkritiek.

Wilde vrouw overdreven: onnodig fel, kritiek op anderen, grensoverschrijdend, aanpassingsproblemen.

De Mystica

Door in contact met de energie van de Mystica in onszelf, maken we opnieuw contact met de eerbied voor het mysterie van leven en dood. Door haar besef je weer dat je lichaam een echte liefdestempel is. Het contact met de heiligheid en de magie van het leven ervaar je door de Mystica in jou.

Disbalans

Mystica onderdrukt: gevoelens van afgescheidenheid, bang, aanklampend.

Mystica overdreven: 'Zweeft', weet het beter voor anderen, spirituele bypassing.

 

De Heilige Slet

Deze energie brengt je opnieuw in contact met  diepe levenslust, het genot, plezier, speelsheid en geilheid die het leven tot een feestje maken. In deze energie vind je het heerlijk om gezien, gehoord en bewonderd te worden. "Ontvangen" is wat zij je leert.

Disbalans

Heilige Slet onderdrukt: moeite met ontvangen, schaamte, onzekerheid.

Heilige Slet overdreven: aandachtsverslaving, dopamine-verslaving, uiterlijk gericht. 

 

♥  Een consent- based veilige bedding om te helen wat nodig is. 

 

♥  Een uniek en life-changing traject.
 
♥  Een trainster die trauma- informed is.
 
♥  Uitnodigende, speelse en confronterende opdrachten.
 
♥  Meditatie & visualisaties om je in contact met diep archetypische lagen van je onderbewuste te brengen.                               
♥   Dans-en stem oefeningen.
  
♥   Prachtige muziek die  je ziel raakt. 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

Avondtraject Erodanza Revived in Alkmaar

Data: 19 febr 2023 - 26 febr 2023 - 19 maart 2023 - 9 april 2023 - 16 april 2023 - 7 mei 2023 - 15 mei 2023

 

 

Ik had niet echt een beeld bij deze cursus of de archetypen. Had eerder twijfel, had eigenlijk geen geld en was een beetje argwanend dat ik weer aan een cursus zou beginnen, waarin ik al mijn hoop stel, maar die me leger zou achterlaten als voorheen. De 'yes' in mij was een gevoel, dat echter sterker was dan de twijfel.
De online cursus geeft je de kans om je oefeningen in je eigen tempo te doen, in de veilige omgeving van je eigen huis. Je kiest zelf de oefeningen die jou aanspreken, op het moment dat het je past. Als je denkt dat een live groep nog te overweldigend, of te eng voor je is
Chantalle is heel authentiek en leeft wat ze zegt en dat is heel erg voelbaar. Ze is een vrouw van vlees en bloed die niet alleen maar gouden raad geeft, maar ook in alle openheid als het leven niét leuk voor haar is. Deze kwetsbaarheid is niet alleen hartverwarmend, en moedig, ze voelt tevens als een uitnodiging om ook kwetsbaarder en authentieker te zijn.
Gitta
Deze cursus leert je om een bedding in jezelf te vinden. Alles mag er zijn. Er wordt niet geoordeeld, niet geanalyseerd. Alles mag er zijn, precies zoals het is. De archetypes (zelfs degene die uit balans zijn), hebben allemaal een reden om te doen wat ze doen, ook al lijkt wat ze doen misschien totaal 'not done'. Via de archetypes leer je met mildheid naar jezelf kijken en die mildheid geeft je een draagvlak in jezelf, waarin je opnieuw contact kan maken met je eigen behoeften, dromen, verlangen en grenzen.  Dat je je kwetsbaar durfde op te stellen, je durfde te laten zien en dat je het dansen en bepaalde oefeningen heel vrij voor deed op de video. Dat gaf/geeft inspiratie. DANK JE CHANTALLE! ~ Desirée
Eindelijk eens vrouw voelen mooi en sexy. Zonder schroom of verleden. Te ontdekken wat ik van mezelf moeilijk te accepteren, of te zien dat het wel normaal was wat ik voelde. Wat me pakte is de openheid en de eerlijk en oprechtheid wat jij met ons deelde dat was voor super inspirerend en mooi en heel bijzonder. Voor mij zo openbaring waardoor ik me ook helemaal kon overgeven aan deze cursus, en heeft ook de heling in gang gezet waar ik al zo lang op heb gewacht. Absolute aanrader dus! Ik weet dat er meerdere vrouwen als mij rond lopen. Dit is een verrijking voor mij leven geweest en nog!! Ik weet toen ik het eerste contact met jou fb legde hoe fijn je me tegemoet trad. Zo liefdevol en open en eerlijk. Dat heeft toen voor mij de eerste barrière weg gehaald - Corina Willems

Chantalle neemt je mee op een mythische reis langs een scala van vrouwelijke archetypen. Ze doet dat op een eigen, onomwonden, speels ontspannen en kleurrijke manier. De heldin met de duizend gedaanten, dat zijn wij vrouwen. Ook jij bent oeroud in een moderne huid en outfit. Chantalle laat je door haar openheid over angsten en onzekerheid, het achterste van haar eigen tong zien wat betreft authenticiteit. Vanuit ongekunstelde vrouwelijkheid maakt zij zich 'waar'. Ferieke

Ik was vermoeid en had net mijn relatie verbroken en voelde me niet vrouwelijk meer.Jouw audiofilmpjes waren geweldig.. Dat maakte het heel duidelijk wat je moest doen en wat je kon verwachten. Je kwam echt 'binnen' bij mij. Ik zag mezelf in jouw. Dat maakte het heel persoonlijk en natuurlijk. Je trok me steeds over een drempel. De kern van mijn "probleem" is helder geworden. Ik kan met deze informatie nu op weg om dichter bij mijn verlangen te komen. - Yv

Het terugvinden van de juiste innerlijke balans en mijn zelfvertrouwen. Na 4,5 jr intensieve studie waarbij ik veel heb moeten laten was ik mijzelf een beetje kwijt en daarnaast het verlies van mijn vader heeft ook impact gehad.De 5 archetypen hebben dat wel verduidelijkt en heb ervaren dat ik bepaalde archetypen wat meer aandacht moet geven voor de juiste balans. De maagd is een zachte kant die ik heel lang weggestopt had maar door hieraan aandacht te geven een verrijking waardoor alles een stuk makkelijker wordt. Ik raad deze cursus iedere vrouw aan die behoefte heeft aan zelfreflectie- J. van de K

In 4 termijnen

€112,25

  • 7 magische avonden
  • Tools om de verschillende facetten van je vrouwelijkheid te activeren
  • Veilige sisterhood
  • Een enorm toffe besloten online sistercommunity in Facebook

 

Ik doe mee!

Erodanza Revived Online

€333,00

Geen live- events in de buurt, maar wel Erodanza willen ervaren? Dat kan met dit unieke online programma dat eerst "Vrij en Voluit Vrouw Zijn" heette. 

In drie maanden tijd krijg je om de twee weken een nieuwe module. Dat is één per archetype plus een integratie-module.

Dit kun je verwachten. 

 

♥   Méér dan 30 video- en audio-opnames
 
♥   Uitnodigende, speelse en confronterende opdrachten
 
♥   Meditatie & visualisaties om je in contact met diep archetypische lagen van je onderbewuste te brengen.                               

♥   
Prachtige passende muzieklijsten per archetype.

♥   
Ebook "De 5 Erotische Archetypen"
 
♥   Dans-en stem oefeningen
 
♥   Een enorm toffe geheime online sistercommunity in Facebook.

 

Op de wachtlijst

Early bird

€449 (daarna 555)

  • 7 magische avonden
  • Tools om de verschillende facetten van je vrouwelijkheid te activeren
  • Veilige sisterhood
  • Een enorm toffe besloten online sistercommunity in Facebook

 

Ik doe mee!