Copy of Overgave (9).jpg

En start met het creëren van gezonde
relaties met mannen in jouw leven. 

 • ZELFAFWIJZING

 • EMOTIONEEL ONBEREIKBARE PARTNERS

 • ONZEKERHEID

 • PLEASEN/ CODEPENDENCY

 • VERLATINGSANGST

 • MOEITE OM IETS TE PRESTEREN

 • VERLATINGSANGST

 • BINDINGSANGST

 Deze mini-cursus is speciaal voor jou als je jezelf herkent in een of meerdere thema's:

Ontdek hoe pijnlijke ervaringen met je vader jou als meisje en vrouw emotioneel, fysiek en mentaal beïnvloed hebben en welke ongezonde patronen dit gecreëerd heeft. 

 

Je leert ook welke stappen je vandaag nog kunt zetten om jezelf te bevrijden van oude pijn zodat je meer liefde en geluk kunt toelaten in je leven. 

WAT KRIJG JE?

 • 1 x video uitleg vijf types vaders en verschillende vaderwonden 

 • 1 x helende video-oefening

 • 1 x Bonus 1 x 45 minuten video activatie workshop                           

 • “De Anatomie van Zelfliefde"

 • 1 x Bonus meditatie “Spiegeling in Zelfliefde” 

 • 1 x Downloadbare "Healing journal"

Ontdek hoe pijnlijke ervaringen met onze vaders ons als meisje en vrouw emotioneel, fysiek en mentaal beïnvloeden en welke ongezonde patronen dit gecreëerd heeft.  
Leer ook welke stappen je kunt zetten om dit te helen. 

Omdat onze vader de eerste man in ons leven is, legt hij de basis voor hoe we de rest van ons leven naar andere mannen kijken en met hen omgaan. Ook beïnvloedt onze vader de vorming van onze eigen "innerlijke man". Hiermee wordt de mannelijke kant bedoeld die we nodig hebben om onszelf bijvoorbeeld te focussen, grenzen te stellen en hoe we ons opstellen in de buitenwereld. 

Onze relatie met hen heeft ook invloed op hoe ondersteund, beschermd, stabiel, geliefd, veilig, zelfverzekerd, competent en krachtig we ons voelen.

Niet-genezen trauma kan werken als een versneller en ervoor zorgen dat zelfs de beste relaties periodiek in vlammen opgaan. Ik geloof dat het genezen van de vaderwond cruciaal is voor een betere wereld. 

In deze mini cursus leg ik uitgebreid uit wat enkele effecten en imprints zijn die door onze vader zijn achter gelaten. In het tweede gedeelte van de video leid ik je door een oefening heen, die je helpt met het ontladen van emotionele pijn in je lichaam.  

BONUS

Wilma website.jpg

Chantalle heeft de gave om innerlijke processen te verwoorden in begrijpelijke taal en is daarmee voor mij als een feest van herkenning. Dat wat gevoeld wordt, is nog niet altijd makkelijk in woorden te vatten maar Chantalle doet dat! Daarnaast geeft ze bijzonder praktische handvatten die voor mij helpend zijn op de vraag: "Maar hoe dan?" Chantalle geeft daarmee kennis, inzicht, en leert mij vaardigheden om mijn innerlijk werk te vergemakkelijken. Dankbaar voor! ❤ ~ Wilma Schrijen

Wat je extra krijgt

Omdat verreweg de meeste vrouwen met vader en/of moederwonden lijden aan gevoelens van niet goed genoeg zijn, doe ik er de workshop "De Anatomie van Zelfliefde" met liefde bij.

In deze 45 minuten durende krachtige workshop leg ik uit hoe onze emoties en gedachten verwikkeld zijn, hoe je bij zelfliefde kunt komen en neem ik je mee in een geleide meditatie waarin je direct gevoelens van zelfliefde kunt activeren. 

Deze meditatie zit er ook in .mp3 bij zodat je hem kunt downloaden en dagelijks vanaf je telefoon of ipad kunt beluisteren. 

In het "Healing Journal" kun je voor jezelf door middel van een aantal vragen afstemmen op de "Vrouw Die Echt Van Zichzelf Houdt" zodat je haar steeds meer wordt. 

Wie ben ik? 

Ik ben Chantalle Kamycki en ik werk sinds 2006,

als professional en ervaringsdeskundige, met

mensen aan het helen van trauma's en emotionele

blokkades door o.a. Brainspotting en creëer ik

bewustzijn rondom emoties, grenzen en behoeften.  

Dit laatste doe ik onder andere door het schrijven

van boeken, blogs, vlogs en mijn podcast

"Next Level Relating". 

image00016.jpeg
handtekening_edited.png
118654981_10224282724200975_4057205972486690015_n.jpeg

Lieve Chantalle, ik wil je heel erg bedanken voor wie je bent en het werk dat je doet. Ik had je beloofd om ook nog een recentie te sturen. 
Ik heb de overgave cursus als erg waardevol ervaren. Oefeningen, bewustzijn waar ik de reat van mijn leven iets aan heb. Handvaten om te blijven oefen. Jouw begeleiding was zo warm en liefdevol en leerzaam. Dank je wel. Fijn en inspirerend te ervaren hoe goed je voor jezelf zorgt. Ik blijf de meditatie's doen. Ik wil het contact met mijn vrouw die heel erg van zich zelf houdt niet meer kwijt. Ik wil juist nog meer "thuiskomen" in mezelf en mijn verankerde liefde leven. Ik kijk er naar uit om aanwezig te zijn in je academie. Dank je wel en ik wens deze ervaring en kennis echt iedereen toe. Zo zo waardevol.