Van Pijn Naar Geluk
in je relaties en je leven

Ik help je om pijnlijke emoties of moeilijke thema's te transformeren naar het geluk waar je naar verlangt. 

(en ontdek binnen enkele minuten welke stappen naar verandering nu het beste bij jou passen)

IMG_1289_edited_edited.png

Mijn boeken en podcast

3.png

Deze podcast is de place to be als je toe bent aan de volgende stap in jezelf voor een gelukkiger leven. 

1.png

Dit boek verandert je kijk op jezelf en relaties zodat je betere keuzes kunt maken die tot meer geluk leiden. 

2.png

De vrouwelijke natuur is wild en vooral onbegrepen.  Dit ebook helpt je jezelf als vrouw beter te doorgronden.

How to stop reliving the trauma,
and start living the
dream?

chantallesite.jpeg
handtekening_edited.png

Ik ben Chantalle Kamycki 
Trauma- educator, emotie- expert en zelfliefde- specialist

Mijn leven is alles behalve over rozen gegaan. Seksueel misbruik, gepest op school, destructieve relaties, een laag zelfbeeld en depressies kleurden de eerste 36 jaar van mijn leven in 50 tinten grijs.

Inmiddels heb ik 20 jaar therapie, studies, medicijnplanten en zelfhulp achter de rug en kan ik oprecht zeggen dat mijn leven echt kleur heeft. 

Inmiddels heb ik in de afgelopen 15 jaar heb ik honderden mensen mogen ondersteunen om zich te bevrijden van oude pijnen en om zich krachtig, zelfverzekerd en gelukkig te voelen. Dit doe ik door neurobiologische kennis van het menselijke brein te combineren met de wijsheid en werking van het lichaam. De verbindende brug hiertussen zijn onze emoties. Mijn werk bestaat er dan ook uit om mensen te leren omgaan met lastige emoties én om behoeften en grenzen goed te verwoorden. 

Als je dat namelijk eenmaal doorhebt worden relaties, vriendschappen, werk en je gezondheid een bron van geluk. 

 • Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram
 • Spotify
 • SoundCloud
 • iTunes

+ 1400 vrouwen werkten al met me samen

Become%20the%20person%20that%20makes%20y

Hier zijn enkele recencies

chantallekamycki.png
167035462_10159466603774884_1538442436563696313_n.jpeg

Nele Belmans

"Warm, liefdevol, authentiek, puur. Dat zijn de eerste woorden die bij me opkomen wanneer ik aan Chantalle denk. Een aantal jaren geleden werd ik tijdens individuele sessies door haar begeleid en afgelopen maanden volgde ik haar online programma 'overgave'. Haar steun, warmte, liefde en adviezen hebben me meer eigenliefde en (zowel mentaal, spiritueel en fysiek) bewustzijn gebracht. Chantalle kwam telkens op het juiste moment op mijn pad, een pad van zelfverloochening naar meer eigenliefde. Dankjewel, Chantalle. Ik kan jou alleen maar warm aanbevelen."

Mandy Jacobs website.jpg

Mandy Jacobs

"Chantalle is puur, lief en toegankelijk. Zij weet je te raken met haar kennis, openheid en haar eigen verhaal/ervaringen. Iedere vrouw gunt zichzelf een coach zoals Chantalle. Zelfs in een grote groep voel je je gezien en gehoord. Vette aanrader dus!"

209545653_4058370200924781_5224038453524028410_n.jpeg

Nathalie Tempeleers

"..inspirerend hoe jij dit project zo down to earth bent aangegaan. Je hebt het aangepakt op een heel authentieke manier, en daardoor kwam het ook allemaal echt binnen. De Facebook groep is een safe space waar het aanvoelt als een familie. Ik sta ervan versteld hoe je in staat bent geweest om alles zo goed op te volgen en te reageren op alle posts! En je filmpjes, de manier waarop je praat en de woorden die je gebruikt om alles uit te leggen, die zijn gewoon TOP! Ik heb mezelf uitgedaagd om ze deze week allemaal opnieuw te bekijken alvorens ze offline gaan. En ik besef opnieuw hoe waardevol en leerrijk ze zijn. Ik heb superveel bijgeleerd, nieuwe inzichten gekregen en ook een aantal bijzondere momenten ervaren waarbij ik de emotionele shift gevoeld heb. De e-motie mocht er zijn en kort na het 'hoogtepunt', was ze plots weg! Leren in overgave te leven, het is een proces en dat is eindelijk in gang gezet, hallelujah! Dankje voor deze super waardevolle cursus en voor jouw mooie, liefdevolle energie.

Namaste 

chantallekamycki.png

Klik hier voor de 5- sterren Facebook-reviews

!!Nieuwe training  Trigger DETOX

Cream Soft Minimalist Mockup Store Launch Instagram Post (1280 x 720 px) (3)_edited.jpg

Wil jij leren om emotioneel veerkrachtiger te worden en om zonder drama vanuit je gevoel te communiceren zodat je eindelijk gehoord, gezien en begrepen wordt zonder nog meer drama? 

Je Heart Defenders transformeren in Heart "Openers"? 

Dan is de Trigger Detox voor jou. 

Connect via social media

 • Facebook
 • YouTube
 • Pinterest
 • Instagram
 • Spotify
 • SoundCloud
 • iTunes

Mijn tips en nieuws direct in jouw mailbox.