"Ervaar de ultieme vereniging van lichaam, geest én elkaar met Mindful Vrijen

- een masterclass die je in staat stelt om authentieke verbinding en intimiteit oneindig te verdiepen."

"Mindful Vrijen" - verbeter emotionele en fysieke intimiteit en versterk je band met je geliefde.

Heb jij het gevoel dat fysieke intimiteit soms overweldigend of zelfs stressvol kan zijn, waardoor je je afvraagt of jij en je partner wel goed bij elkaar passen? Heeft één van jullie een onderliggend trauma rondom s.ksualiteit?

Of ben je misschien gewoon nieuwsgierig naar een manier van vrijen die de reeds intieme verbinding verder verdiept?

Dan raad ik je aan om een nieuwe benadering te proberen: mindful vrijen.

Over de masterclass

Deze unieke masterclass biedt jou en je partner een bijzondere methode om jullie intimiteit en connectie te verbeteren op een rustige, bedachtzame en diepgaande manier. Door mindful te vrijen, kun je een groter gevoel van zelfbewustzijn ontwikkelen en eventuele twijfels en onzekerheden overwinnen die je eerder tegenhielden. Dit zelfvertrouwen heeft positieve effecten op alle aspecten van jouw leven; van relaties tot carrière en welzijn.

Erectieproblemen, gebrek aan libido en/of moeite met klaarkomen hebben vaak een dieper gewortelde oorzaak en vragen om waarachtige aandacht. Daarom biedt mindful vrijen een mooie en transformerende ervaring die jouw leven op talloze manieren kan verrijken.

Voor wie?

Deze masterclass is geschikt voor iedereen die verlangt naar een diepere intieme connectie; of je nu single bent of een hetero-koppel vormt. Homoseksuele koppels zijn zeker ook welkom, alleen gaat het tijdens deze masterclass voor een groot deel over de coïtus.


In de masterclass leer je onder andere hoe het zenuwstelsel invloed heeft op jouw beleving van emotionele en fysieke intimiteit, hoe mindfulness kan bijdragen aan extatische ervaringen in bed, en technieken om uit je hoofd te komen en in het moment te zijn.


Zeker als je nog onverwerkt trauma met je meedraagt, is deze masterclass absoluut hoopgevend op een gezonde beleving van fyieke intimiteit.

Kort over Chantalle Kamycki

Chantalle is zelf gepassioneerd ervaringsdeskundige en combineert haar professionele kennis over trauma en het zenuwstelsel samen tot een boeiende en inspirerende masterclass.

Dit is wat we gaan doen.

Tijdens deze masterclass ga je leren hoe je zenuwstelsel een sleutelrol vervult in je intieme relatie. Je gaat ook ontdekken hoe je ervoor kunt zorgen dat je zenuwstelsel meewerkt in plaats van tegenwerkt door mindful te vrijen.


Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Hoe seks trauma kan helpen ontladen
  • de “Mindful Vrijen” methode
  • de ‘anatomie’ van trauma;
  • belang van open communicatie;
  • Belang van veiligheid en grenzen;
  • de energetische stroom van mannelijke en vrouwelijke energie.

Aan het eind van deze masterclass heb je een nieuwe ogen om naar jezelf, je partner en jullie seksuele liefdesleven te kijken. Ook kun je nu gaan oefenen met de Mindful Vrijen-methode die je gaat helpen om de intimiteit en het genot te ervaren waar je beiden naar verlangt.


Meld je aan voor "Mindful Vrijen" en ontdek een nieuwe manier van vrijen die jullie band nog sterker zal maken.

© 2023 Chantalle Kamycki, Coaching, Training & Opleiding. ALL RIGHTS RESERVED.