Toe aan verdieping of verbetering van je seksleven?

 

Je houdt van je partner, maar je loopt niet over van enthousiasme om te vrijen. Soms kan het zelfs pijn doen of lukt het zelfs niet om gemeenschap te hebben. Als je vrijt doe je het misschien voor je partner, maar je eigen genot heb je ergens al opgegeven. Standjes, speeltjes en glijmiddel maken geen verschil.

 

Onderliggende spanning of trauma


Relatie-stress, nare seksuele ervaringen uit het verleden of andere traumatische gebeurtenissen kunnen voorkomen dat je in je eigen lijf kunt ontspannen. 

Je kunt niet helpen dat je gedachten regelmatig afdwalen naar de afwas of andere dingen op je to-do-lijst. Ook kan het zijn dat je fysieke pijn voelt. Misschien heeft zelfs de gynacoloog je onderzocht maar niets kunnen vinden. Maar wat is er toch aan de hand? Je zou bijna twijfelen aan de liefde die je voor je partner voelt. 

 

Ontdek hoe je je seksuele intimiteit positief kunt beïnvloeden. 


Hoe zou het voor je zijn om een stabiele, warme en voedende seksuele relatie te hebben? Eentje waarin je allebei uitgebreid de tijd voor elkaar neemt en je verbinding verdiept? En dat je met je aandacht nergens anders dan in het moment wil zijn met je geliefde? 

Dan zou je om te beginnen meer ontspanning en levensvreugde tegelijk ervaren. Maar belangrijker nog; je zou je veilig en geliefd voelen. 

 

Dit is wat we gaan doen.


Tijdens deze masterclass ga je leren hoe je zenuwstelsel een sleutelrol vervult in je intieme relatie.  Je gaat ook ontdekken hoe je ervoor kunt zorgen dat je zenuwstelsel meewerkt in plaats van tegenwerkt door mindful te vrijen. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn: 

  • Hoe seks trauma kan helpen ontladen
  • de “Mindful Vrijen” methode
  • de ‘anatomie’ van trauma;
  • belang van open communicatie;
  • Belang van veiligheid en grenzen;
  • de energetische stroom van mannelijke en vrouwelijke energie.

Aan het eind van deze masterclass heb je een nieuwe ogen om naar jezelf, je partner en jullie seksuele liefdesleven te kijken. Ook kun je nu gaan oefenen met de Mindful Vrijen-methode die je gaat helpen om de intimiteit en het genot te ervaren waar je beiden naar verlangt.

 

Voor wie is het bedoeld? 

 

In deze masterclass zal het vooral gaan over de seksuele gemeenschap tussen man en vrouw en zal daarom vooral interessant zijn voor hetero- seksuele mensen. De focus is hierbij iets meer gericht op vrouwen en de vrouwelijke anatomie. 

Je kan hem ook kijken als je single bent of als je een partner hebt die last heeft tijdens het vrijen.  

 

Praktische informatie

 

Datum & tijd: maandag 19 december van 20:00 tot 21:30
Investering: 25 euro 
Locatie: in je eigen fijne space

En ja! Er is een replay beschikbaar, dus geef je ook op als je het op een later moment wil bekijken. 

 

Ik wil meedoen

IK BEN

CHANTALLE.

Ik ondersteun mensen met emotionele en fysieke trauma's en ben al zo lang als ik me kan herinneren toegewijd aan persoonlijke ontwikkeling.

Seksueel misbruik en nare ervaringen hebben een belangrijke rol in mijn persoonlijke zoektocht geweest.

Waar ik achterkwam is dat emoties de krachtigste motivators zijn in het leven. Als je die niet weet te reguleren, zijn je emoties jou de baas en leef je vooral in het verleden of de toekomst, maar niet hier en nu. 

Ik help je graag om in vreugde en vrede in het hier en nu te zijn. 

Ik meld me aan