Start nu!

In deze digitale mediatheek vind je informatie in de vorm van de 'Heart Defender- test', gratis en betaalde ebooks en een e-cursus voor vrouwen.

Begin gelijk vanaf je eigen fijne plek.

1.png

De Heart Defender- test

Verandering begint bij besef..

Als kind hecht je je volgens een bepaald patroon aan je opvoeders. Je leert hoe je je behoeften het beste vervuld krijgt en wat wel aan je gewaardeerd wordt en wat niet. Hier ontstaan hechtingsstijlen uit die je meeneemt in al je relaties en levenssituaties.

Wanneer je uit de greep van oude patronen wil komen die je tegenhouden om jouw next level te leven, doe je hier de gratis Heart Defender- test die je binnen enkele minuten laat zien welke stappen je te zetten hebt om meer liefde en geluk in je leven te ervaren. 

From:

Gratis

thereallovecommitment_Echte%20liefde%20a

Echte liefde aangaan

Van destructieve relatiepatronen naar vervullende liefde. 

Een E-bundel van alle zes de ebooks (Critic, Hesitator, Avoider, Martyr, Pleaser en Steamroller).

In dit boek leggen Chantalle Kamycki en Lars Faber uit hoe je je ooit bent gaan wapenen tegen de liefde.

Ook geven ze tools over hoe je jezelf kunt ontwapenen en hoe de liefde rijkelijk kan stromen in je leven, zodat je meer vervullende relaties en vriendschappen aantrekt en behoudt.

From:

€12,95

Heart_Defender_Critic.png

Ebook - De Critic 

Gelijk of geluk?

We kennen allemaal de innerlijke criticus wel die ons precies verteld wat we allemaal niet goed doen en dat anderen beter zijn. Er is ook een criticus die voornamelijk kritiek heeft op de wereld buiten zichzelf en daarmee de ander. We leggen hierin uit wat de eigenlijke intentie van de Critic in ons is en hoe je deze kunt ontmantelen. 

 • Nederlandstalig 

 • digitaal boek/ PDF  71 pagina's

 • 2019

 • nb. Dit losse ebook is onderdeel van de ebundel "Echte Liefde Aangaan"

From:

€ 4,95

Heart_Defender_Hesitator.png

Ebook- de Hesitator

Zelfliefde

Hesitating betekent in het engels zoveel als twijfelen. Dit zijn de mensen die bang zijn om zich te binden en tegelijk bang zijn om verlaten te worden. Te dichtbij is niet goed en te ver af is ook niet fijn. De zogenaamde ‘duw- en trek’ dynamiek is dan ook geheel eigen aan deze Heart Defender. Wegduwen als de passie verdwijnt en trekken als er weer genoeg afstand is om te verlangen. Die eeuwige twijfel of deze partner het nu wel of niet is… Dit is een hele pijnlijke dynamiek om in gevangen te zitten. Gelukkig is er een weg uit deze gevangenis en die weg begint met het beseffen dat dit een beschermingsmechanisme is dat een oude pijn bedekt.

Hoe zelfliefde hét medicijn is lees je in dit ebook. 

 • Nederlandstalig 

 • digitaal boek/ PDF  

 • 2019

 • nb. Dit losse ebook is onderdeel van de ebundel "Echte Liefde Aangaan"

From:

€4,95

Heart_Defender_Avoider.png

Ebook- de Avoider

Vrijheid en verbinding

De Avoider vermijdt conflict, intimiteit, maar vooral zijn of haar eigen gevoel. Gevoelens en emoties zijn voor de Avoider lastig omdat hij er nooit mee heeft leren omgaan. 
Het aangaan van intieme relaties is daarom voor mensen met de Avoider als ‘Heart Defender’ erg lastig en ligt bindingsangst vrijwel altijd op de loer. Intimiteit gaat namelijk over elkaar toelaten in elkaars binnenwereld, maar als je daar zelf nooit komt en de boel daar op slot zit, hoe moet je dan intiem zijn? Dat geeft alleen maar een verstikkend gevoel, dus ‘weg, weg, weg, ik moet RUIMTE hebben’ is wat een stem van binnen heel hard roept.

In dit ebook worden je tools aangereikt om de eerste stappen naar vrijheid in verbinding te zetten. 

 • Nederlandstalig 

 • digitaal boek/ PDF  

 • 2019

 • nb. Dit losse ebook is onderdeel van de ebundel "Echte Liefde Aangaan"

From:

€4,95

Heart_Defender_Martyr.png

Ebook- de Martyr

Veiligheid in jezelf

De Martyr heeft een totaal andere manier dan de andere Heart Defenders om zijn hart te beschermen en om zijn behoeften voldaan te krijgen in relaties. De Martyr maakt zich kleiner en ondergeschikt aan de ander. Gevoelens van angst en onveiligheid zitten in het lichaam opgeslagen waardoor de levensenergie blokkeert.  

 

Meer inzichten in het ontstaan van de Martyr alsook tools om veiliger te worden in jezelf lees je in dit ebook. 

 • Nederlandstalig 

 • digitaal boek/ PDF  

 • 2019

 • nb. Dit losse ebook is onderdeel van de ebundel "Echte Liefde Aangaan"

From:

€4,95

Heart_Defender_Pleaser.png

Ebook- de Pleaser

Leren vragen en ontvangen

‘Pleasen’ oftewel iemand ‘behagen’ is an sich helemaal niet verkeerd. Het feit dat er een deel van ons bereid is om een ander een plezier te doen maakt de wereld zelfs een mooiere plek. Pleasen wordt ongezond als het ingezet wordt om er bevestiging, liefde, waardering of aandacht mee te krijgen. De Pleaser uit ons model heeft het nodig om nodig te zijn. Er is een diepe overtuiging dat de liefde er niet ‘zomaar’ is, maar dat die verdiend kan worden door zijn best te doen voor de ander. Het wegcijferen van eigen gevoelens en behoeften ten voordele van de ander. De liefde en bevestiging van de ander werkt als een verslaving, waarbij er weinig overblijft van jezelf. 

In dit ebook word je getoond hoe je leert vragen om wat jijzelf nodig hebt. 

 • Nederlandstalig 

 • digitaal boek/ PDF  71 pagina's

 • 2019

 • nb. Dit losse ebook is onderdeel van de ebundel "Echte Liefde Aangaan"

From:

€4,95

Heart_Defender_Steamroller.png

Ebook- de Steamroller

Kracht en kwetsbaarheid

De Steamroller heeft zich in het leven weten te redden door zichzelf groter te maken met als doel de ander te intimideren. Mensen die geïntimideerd zijn doen je namelijk geen pijn. Die blijven bij je uit de buurt, hebben respect voor je en doen wat je wil. De Steamroller heeft net als de Martyr onveiligheid gekend in zijn jeugd. De Martyr hield zich klein maar de Steamroller maakte zich juist groot en wist zichzelf in veiligheid te brengen door terug te vechten.Kwetsbaarheid staat voor de Steamroller gelijk aan zwakte en dat kon hij zich niet permitteren. Het is daarom ook ‘my way or the highway’ voor deze Heart Defender. Een instelling die hem ook vaak helpt om doelen te verwezenlijken en zijn zin te krijgen in het leven. Het onderhouden van intieme relaties is lastig omdat daar kwetsbaarheid voor nodig is. 

In dit ebook reiken we handvatten voor heling aan voor de Steamroller zelf en iedereen die ermee te maken heeft. 

 • Nederlandstalig 

 • digitaal boek/ PDF  71 pagina's

 • 2019

 • nb. Dit losse ebook is onderdeel van de ebundel "Echte Liefde Aangaan"

From:

€4,95

1579529741.png

De 5 erotische Archetypen

Gratis ebook

In dit gratis ebook beschrijft Chantalle de 5 uiteenlopende basisenergieën van de vrouwelijke natuur. Dit doet ze aan de hand van archetypen; De Maagd, Wilde vrouw, Mystica, Slet en de Koningin. Zij hebben ieder hun plek en waarde in ieder mens. Dit boek gaat over het volledig belichamen van je vrouwelijke potentieel, het durven schilderen met alle kleuren in jouw palet.

Hiertoe worden deze 5 prachtige archetypen uitgenodigd wiens krachten ons op magische wijze helpen transformeren naar vrouwen die zichzelf liefhebben, vertrouwen en durven staan voor wie ze zijn. 

 • Nederlandstalig 

 • digitaal boek

 • 2015

 • gratis

From:

Gratis

 
2.png

Vrij en Voluit Vrouw Zijn

E-cursus

Ontdek alle facetten van het vrouw zijn en leef het leven waarvoor je geboren bent. 

Deze digitale cursus voor vrouwen bestaat uit 6 (5+1 bonus) uitgebreide modules die speciaal ontworpen zijn om iedere vrouw in haar vrouwelijke kracht te zetten. De 6 modules zijn gebaseerd op het model van de 5 Erotische Archetypes die de 5 diepgaande psychologische kanten van de vrouwelijke natuur belichamen. 

Of je jezelf nu als een 'zachte' vrouw of 'harde tante' beschouwt, of dat je wat daadkrachtiger wil zijn of meer in de overgave wil leven, deze cursus omvat het allemaal. Als je meer wil weten voordat je de cursus doet, kun je het gratis ebook de 5 Erotische Archetypen gratis downloaden.

Met meer dan 35 video's en 5 urenlange muzieklijsten ontdek jij alle facetten van je vrouwelijkheid en zul je ontdekken dat het leven nog veel leuker is dan je dacht.

 • Nederlandstalig 

 • digitale cursus

 • 2016

From:

NTB

Riding the wave mandala.png

Riding the wave- proces

Audio bestand + werksheet

Leer hoe je zonder drama door moeilijke golven van emoties heen beweegt. 

Om je te ondersteunen in het proces van bewustwording van patronen heb ik het proces "Riding the wave" gecreëerd. In deze audio word je door een proces geleid dat je helpt bij pijnlijke emoties. Ik heb ook het 'Emotie Tracksheet' gemaakt. Deze PDF kun je ook weer uitprinten en als soort van notitieboek gebruiken om je waarnemingen in op te schrijven. 

Voor dat je deze gaat invullen raad ik je aan om de audio-opname 'Riding the waves' te beluisteren. Als je merkt dat je geraakt bent of de neiging hebt om vanuit een oud patroon te reageren is het goed om deze audio-opname te beluisteren. Je bevindingen kan je dan opschrijven in de 'Emotie Tracksheet' om je observeringen te verankeren en nog helderder te krijgen. Zo wordt het makkelijker om ze sneller te herkennen en er niet in mee te gaan. 

 • Nederlandstalig 

 • audio plus werksheet (9 pagina's)

 • 2020

 • €9,95

From:

€9,95

the_real_love_commitment_heart_defenders

-

-

.

From:

-

-