mediamodifier_image (12).png

Online coaching programma's

ANDEREN OVER MIJN ONLINE PROGRAMMA'S

WIlleke Van Der Zijde.jpg

Willeke Van Der Zijde

Chantalle is voor mij een warme, pure vrouw die haar eigen uitdagingen heeft weten om te zetten in waardevolle levenslessen die zij op een vakkundige en fijne manier weet over te brengen. Voor advies op het gebied van relaties, verwerken oude pijnen of andere hulpvragen adviseer ik haar hierbij van harte. Ook organiseert zij regelmatig online groepen waarbij je samen met gelijkgestemden een transformatieproces aangaat wat zeker in deze tijd erg fijn en helpend kan zijn. Kortom, een lieverd die ik als een (online) vriendin ben gaan zien.

Wilma website.jpg

Wilma Schrijen

Chantalle heeft de gave om innerlijke processen te verwoorden in begrijpelijke taal en is daarmee voor mij als een feest van herkenning. Dat wat gevoeld wordt, is nog niet altijd makkelijk in woorden te vatten maar Chantalle doet dat! Daarnaast geeft ze bijzonder praktische handvatten die voor mij helpend zijn op de vraag: "Maar hoe dan?" 
Chantalle geeft daarmee kennis, inzicht, en leert mij vaardigheden om mijn innerlijk werk te vergemakkelijken. Dankbaar voor!

Mandy Jacobs website.jpg

Mandy Jacobs

Chantalle is puur, lief en toegankelijk. Zij weet je te raken met haar kennis, openheid en haar eigen verhaal/ervaringen. Iedere vrouw gunt zichzelf een coach zoals Chantalle. Zelfs in een grote groep voel je je gezien en gehoord. Vette aanrader dus!

Online training aanbod

klik op het plaatje voor meer info

Overgave (2).png
3.png
4.png
Academie%20banners%20groot_edited.jpg
Banners trainingen website.png