"Liefde kan stromen als je controle loslaat en overgave toelaat."

~ Chantalle Kamycki

843ce2a0-daa2-4ce3-8e4e-d8a91958821b.JPG

Lieve vrouw, als je jezelf inderdaad in mijn verhaal herkent dan weet ik dat je tot in het diepste van je ziel verlangt om samen te zijn met de liefde van je leven. 
Dat je je wil overgeven aan een sterke man die jouw eigen kracht matcht. 

Je wil kunnen zakken in zachtheid. Je gedragen, geliefd en gewild voelen. Niets minder dan dat. 

Je bent intelligent, je ziet je eigen patronen en, als je een partner hebt, zie je de zijne ook. En toch mis je die diepte in de verbinding waar je zo naar verlangt. 

Het is logisch dat je je afvraagt: "Maar hoé dan?!"

"The secret of change is not in

fighting the old,

but in building the new"

Door altijd te doen wat je gedaan hebt ben je gekomen waar je bent. Dat heeft in veel gevallen goed uitgepakt en in andere gevallen nog niet helemaal. 

In deze online intensive wil ik je meenemen naar een waarschijnlijk nog vrij onbekend terrein.. de Overgave. 

Overgave betekent niet dat je niet meer in beweging komt en jezelf maar met alle winden mee moet laten waaien. Of dat je alles maar moet nemen wat er is. Integendeel, overgave vraagt vertrouwen in het hier en nu zodat je je kunt afstemmen op je eigen innerlijke leiding. 

Lekker vaag misschien, dus wat gaan we nou doen, Chantalle? ;-)

Hier een korte opsomming van wat we gaan doen in 6 weken tijd. 

 • Own your story 

 • De ouderwond helen

 • Leren stoppen met controleren en manipuleren

 • Hartscommunicatie met jezelf

 • Hartscommunicatie met je lief

 • Verbinding herstellen met Spirit/Universum/God

 • Je mind leren temmen

 • Kwetsbaarheid toelaten

 • Emoties constructief leren hanteren

 • Je innerlijke man aanspreken

 • Je sensualiteit voeden

en mij kennende nog veel meer, maar ik geef me graag over aan de flow en de energie van de groep ;-) 

Slechts

47 euro

(ipv 197)

Wat krijg je? 

- 6 weken lang krijg je om de dag een verdiepende oefening die je helpt om je verder te openen in vertrouwen in het leven. Vertrouwen in dat je wensen werkelijkheid mogen worden.  

- Je krijgt meditaties, video's en pdf's die je op je gemak kunt terug kijken in de groep. 

- Je krijgt 2 maanden toegang tot een veilige community van vrouwen die dezelfde verlangens en frustraties delen als jij nu. Elkaars verhaal horen en je eigen verhaal delen is onbeschrijfelijk waardevol.

- Je krijgt 6 Q&A- calls via Zoom waarbij je al je vragen kunt stellen. (Nou ja, bijna alles dan ;-p)

 

IMG_4991%203_edited.jpg

Wie ben ik en waarom zou je met me meedoen

Ik ben Chantalle Kamycki en hebt, zoals je hebt kunnen lezen veel moeilijkheden gehad in relaties met mannen. Daarnaast leed ik ook jarenlang aan depressies en hield ik niet van mezelf. (Geen wonder dat die relaties niet werkten;-)

Nu ben ik op een punt in mijn leven dat de kommer en kwel voorbij is. Dat wil niet zeggen dat alles altijd rozengeur en maneschijn is, maar ik hou verdomd veel van mezelf en mijn relaties en vriendschappen weerspiegelen dat. Het leven is veel leuker sinds ik begreep hoe overgave en vertrouwen werkte. Daarnaast mag ik genieten van een waanzinnige liefdesrelatie die mijn zelfliefde niet alleen spiegelt, maar ook ondersteunt. 

Professioneel werk ik met mensen aan het helen van trauma's en emotionele blokkades door o.a. Brainspotting en creëer ik bewustzijn rondom emoties, grenzen en behoeften. Dit doe ik andere door het schrijven van boeken, blogs, vlogs en een heuse podcast;-) 

In dit programma deel ik mijn kennis als professional en ervaringsdeskundige zodat ook jij minder gedoe en meer geluk mag ervaren. 

Chantalle Kamycki

PRAKTISCH

"Wel zelf doen,

maar niet alleen." 

Er is een Afrikaans gezegd dat luidt: " Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen." Ik geloof in de kracht van ‘samen'. Verhalen delen, elkaar inspireren en ondersteunen doet wonderen. 

Chantalle is heel authentiek en leeft wat ze zegt en dat is heel erg voelbaar. Ze is een vrouw van vlees en bloed, ze geeft niet alleen maar gouden raad, maar deelt ook in alle openheid over zichzelf. Deze kwetsbaarheid is niet alleen hartverwarmend, en moedig, ze voelt tevens als een uitnodiging om ook kwetsbaarder en authentieker te zijn. ~ Annelies Aarts 

 

We starten 29 november en gaan zo samen het donkerste gedeelte van het jaar in. Daar waar onze innerlijke schatten verborgen liggen.  

Na betaling van 47 euro is je deelname bevestigd en krijg je automatisch alle info over de FB-groep. 
Als je geen FB hebt kun je niet meedoen. Ik kies hiervoor om dat ik alles op één plek wil hebben en er zo meer verbinding is.

Een gevoel van samen, dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken. Je moet het dus wel zelf doen, maar niet alleen.