Chantalle%20Kamycki-01_edited.png
db440e70fa604bda90d756b1b66cc50b.webp

ZELFLIEFDE OVERGAVE

Leer leven als een vrouw die echt van zichzelf houdt en erop vertrouwt dat het universum haar geeft waar haar hart naar verlangt. 
 

 

Stop met het willen controleren van je leven in de hoop dat je als je maar goed genoeg je best doet, je eindelijk krijgt wat je wil. 

Erken je pijn, maar stap uit de slachtoffer-rol die steeds dezelfde drama’s en tekorten blijft aantrekken en wordt de vrouw die vol vertrouwen alles aangaat wat er op haar pad komt in de wetenschap dat alles haar uiteindelijk ten goede komt. 

Heel oude emotionele pijnen en shift naar de Vrouw Die Echt Van Zichzelf Houdt en relaties aantrekt die deze zelfliefde spiegelen. Geen onnodig relatie- gedoe meer. 

Klopt het dat je wel klaar bent met de
steeds 
herhalende patronen
in je relaties en je leven?
 

 • Jezelf niet goed genoeg vinden

 • Steeds vallen voor dezelfde onbereikbare types

 • Bang voor afwijzing, verlating, de toekomst? 

 • Herhalende destructieve relatiepatronen

 • Niet het leven leiden dat je wil

 • Kampen met tekort

 • Niet het leven leiden waar je van droomt

 • Wel willen veranderen, maar niet weten hoe

 • Twijfelen aan je keuzes

 • Overgenomen worden door pijnlijke emoties

 • Veel zelfkritiek

2.png

Pfff... godzijdank voor de
180 graden ommekeer in mijn leven.

Mijn echtscheiding bracht de zoektocht naar 'het Grote Geluk' buiten mezelf tot een halt. Ik kon niet anders dan me overgeven aan de pijn waar ik mijn leven lang al voor wegliep. Overgave bleek het medicijn tegen deze pijn.

In een proces dat 4 jaar duurde en me ook een waanzinnige transformerende liefde bracht, kwam ik eindelijk thuis in mezelf.
Ging ik van weinig eigenwaarde naar warme zelfliefde met een leven die deze nieuwe relatie met mezelf weerspiegelt. 

Ik leerde simpele maar krachtige technieken te beoefenen waardoor mijn oude patronen smolten als sneeuw voor de zon. Hierdoor voelde ik me:​

Copy of Overgave (5)_edited.jpg
Copy of Overgave (4)_edited.jpg

En niet alleen míjn leven werd getransformeerd...

+350 VROUWEN DEDEN AL MEE

Become%20the%20person%20that%20makes%20y

Chantalle is warm,open, empatisch, lief en krachtig. Ik heb haar ervaren tijdens de online cursus ‘Overgave’ waar zij vanuit haar eigen levens ervaring en kennis vrouwen inspireert en begeleid op het pad van bewustzijn, ieder op zijn eigen manier en eigen tempo. Zij heeft hierbij oog voor ieders proces. Chantalle is heel authentiek en haar meditaties en oefeningen een echte verrijking. ~ Lydia de Korte

Chantalle is een van de vrouwen in mijn leven die mij enorm heeft geïnspireerd (en nog steeds) op mijn weg naar 'huis'. De boodschap die zij uitdraagt is zó belangrijk voor ons en vind het geweldig om te zien hoe veel bewustwording en heling er bij zo veel vrouwen (en mannen) plaatsvindt. Door zichzelf te helen weet zij als geen ander het proces in een ander te kunnen volgen, te spiegelen op een zachte manier. Zo ook bij mij, en dus ook de ander....en een ander, en een ander....~Shidhi Bouwman

132036270_3731873656907065_9320234926980
39962167_290043651779331_725696262950617

Ik heb de overgave cursus als erg waardevol ervaren. Oefeningen, bewustzijn waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. Handvaten om te blijven oefenen. Jouw begeleiding was zo warm en liefdevol en leerzaam. Dank je wel. Fijn en inspirerend te ervaren hoe goed je voor jezelf zorgt. Ik blijf de meditatie's doen. Ik wil het contact met mijn vrouw die heel erg van zich zelf houdt niet meer kwijt. Ik wil juist nog meer "thuiskomen" in mezelf en mijn verankerde liefde leven. Ik kijk er naar uit om aanwezig te zijn in je academie. Dank je wel en ik wens deze ervaring en kennis echt iedereen toe. Zo zo waardevol. 🙏🧡💫 Britta

118654981_10224282724200975_4057205972486690015_n.jpeg

"The moment of surrender is not when life is over, but when it begins"

DIT PROGRAMMA IS PERFECT VOOR JOU ALS JE

 • wil ontdekken hoe je op een simpele, maar magische manier toegang krijgt tot echte zelfliefde en zelfzorg.

 • wil leren leren hoe je moeilijke emoties transformeert tot wijsheid en behulpzame inzichten.

 • rouwt om een pijnlijke breuk en je zeker weet dat je je nooit meer zo wilt voelen.

 • Verlangt naar FLOW en overvloed.

 • je krachtig en zelfverzekerd wil voelen: in plaats van angstig en onzeker wanneer je aan het daten bent of een nieuwe relatie hebt.

 • wil leren om de beste keuzes voor jou in je leven te maken vanuit gezond innerlijk leiderschap een diepere verbinding met de Bron/ God/ Universum wil ervaren

 • klaar bent met oude patronen zoals onbereikbare partners, pleasen, denken in tekort en zelfkritiek.

 • wil de relatie met jezelf verdiepen en om ECHT van jezelf te houden en een leven te creëren dat die zelfliefde weerspiegelt.

"Relaties zijn spiegels voor de relatie die we met onszelf hebben

Steeds maar herhalende triggers in ons leven zijn bedoeld om ons wakker te schudden en

het anders te gaan doen."

Chantalle Kamycki

IMG_6998.jpg

ONBEWUSTE GEWOONTEN

Relaties zijn spiegels voor de relatie die we met onszelf hebben. Steeds maar herhalende triggers in ons leven zijn bedoeld om ons wakker te schudden en het anders te gaan doen.

 

Het lastige is dat wij mensen echte gewoontedieren zijn. Onbewuste gewoonten in ons denken en doen houden onbewuste patronen in stand.

Misschien weet je al veel over je eigen patronen, heb je er al tig boeken over gelezen, therapie voor gehad en een workshop gedaan.. Als dat zo is heb je zeker de volgende quote wel eens gehoord: "als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je dezelfde uitkomst die je altijd gekregen hebt".

Het is dus belangrijk om die gewoontes te doorbreken. 

 

Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan als je niet weet hoé. 

In deze online intensive neem ik je mee naar een waarschijnlijk nog vrij onbekend terrein.. de Overgave. 

Overgave betekent niet dat je niet meer in beweging komt of jezelf maar met alle winden mee moet laten waaien. Het betekent ook niet dat je alles maar moet slikken. Integendeel juist. 

Overgave brengt je in contact met je eigen innerlijke leiding en je hogere zelf/ God/ Universum. Je komt in dieper contact met je lichaam en je intuïtieve wijsheid. Je leert nieuwe voedende gewoontes te creëren die precies afgestemd zijn op de behoefte van jouw lichaam en ziel. 

Gevoelens van kracht, levenslust en vertrouwen in het onbekende zullen dieper worden. Relaties zullen een afspiegeling van de 'nieuwe' jij worden. 

De vraag is nu:

 

"Ben je klaar om, in plaats van angst en controle,

te leren leven in vertrouwen en overgave?"  

 • Leer verbinding maken met je Hogere Zelf en te vertrouwen op je eigen innerlijke leiding

 • Stop met aantrekken van drama-relaties en open jezelf voor echte liefde. 

 • Leer hoe je pijnlijke emotie omzetten naar kracht en wijsheid. 

 • Doorzie je oude patronen en leer keuzes te maken die afgestemd zijn op je Hogere Zelf

 • Shift van tekort-denken naar overvloed

 • Kom helemaal thuis in je eigen lichaam. 

 • Transformeer angst in (zelf)vertrouwen

 • Leren varen op je verlangens

 • Leer hoe je vanuit je hart met jezelf en anderen kunt communiceren.

 • Verdiep je verbinding met Spirit/Universum/God 

 • Ontdek de kracht van kwetsbaarheid

 • Voed je vrouwelijkheid en wordt sensueler.

en mij kennende nog veel meer, maar ik geef me graag over aan de flow

en de energie van de groep in het moment ;-) 

 

START 12 SEPTEMBER

ZELFLIEFDE OVERGAVE

123137693_10157778327599632_560519730248

Ik heb me laten meenemen door Chantalle in haar programma ´overgave´ en kan dit elke vrouw aanraden die dieper de verbinding met zichZelf (en daarmee met anderen) wil aangaan. Wat ik fijn vind aan Chantalle is dat naast dat ze heel intuitief is, ze heel praktisch en aards te werk gaat: Ze biedt tools en guidance die je echt in het day-to-day meteen kan toepassen en die heel concreet zijn. Daarmee kun je dus echt veranderingen (zij het soms subtiel, maar daardoor niet minder krachtig) in je leven verankeren. Waardevol! ~ Astrea Geertsema

Wat krijg je ? 

Start 12 september

 • Levenslange* toegang tot de online academie met daarin alle  lessen.

 • Krachtige meditaties die je leven veranderen.

 • 21 diepgaande videolessen die om de dag in zowel de besloten FB-groep als in de beveiligde lesomgeving.  

 • Printable PDF's waarin je je oefeningen kunt teruglezen en maken. 

 • Je krijgt 2 maanden gratis toegang tot een veilige community van vrouwen die dezelfde verlangens en frustraties delen als jij nu. Elkaars verhaal horen en je eigen verhaal delen is onbeschrijfelijk waardevol

 • 6 waardevolle Q&A- calls via Zoom t.w.v € 750

 • 6 weken lang begeleiding van Chantalle persoonlijk in de FB-groep (zeer hoog gewaardeerd door voorgaande deelneemsters)

 • Bonus Human Design- Masterclass met Sonja Beijering. 

*Onder 'levenslang' word redelijkerwijs bedoeld 'zolang de academie bestaat'. 

*Dit is een digitaal product

 

Soft Blue & White Stay Motivated Blog Instagram Post.png

Chantalle heeft de gave om innerlijke processen te verwoorden in begrijpelijke taal en is daarmee voor mij als een feest van herkenning. Dat wat gevoeld wordt, is nog niet altijd makkelijk in woorden te vatten maar Chantalle doet dat! Daarnaast geeft ze bijzonder praktische handvatten die voor mij helpend zijn op de vraag: "Maar hoe dan?" 
Chantalle geeft daarmee kennis, inzicht, en leert mij vaardigheden om mijn innerlijk werk te vergemakkelijken. Dankbaar voor! ❤ ~ Wilma Schrijen

Wilma website.jpg
overgave.jpg

Ik ben Chantalle Kamycki en heb, zoals je hebt kunnen lezen veel moeilijkheden gehad in relaties. Daarnaast leed ik ook jarenlang aan depressies en hield ik niet van mezelf. Natuurlijk geen wonder dat die relaties niet werkten. 

Ik ben ook degene die dwars door alle angsten van verlating, afwijzing en eenzaamheid heeft geleerd om mijzelf liefdevol, maar zeker op nummer 1 te zetten. Ik ben degene die begrijpt hoe het is om moederziel alleen in bed te liggen zonder enig idee hoe je krijgt waar je zo naar verlangt in het leven. Liefdevol, warm samenzijn. Je vervuld voelen in je werk. Echt een bijdrage leveren in de wereld. In plaats daarvan een donker gat in je buik te voelen waar gevoelens van ongelukkig zijn, overweldigd zijn en eenzaamheid samen komen. Relaties die alleen in de verliefdheidsfase leuk zijn, maar daarna al snel in een duw/trek-drama veranderen. Been there, done that. 

​Na jarenlang mijn weg gezocht te hebben in dit ongelukkige en donkere innerlijke doolhof ben ik er godzijdank uit.; de kommer en kwel is echt voorbij. Je hebt geen idee hoe ontzettend dankbaar ik ben voor alle stappen die me tot hier geleid hebben. De plek in mezelf waarin ik gewoon de fucking Queen van mijn leven ben en ik vertrouw dat alles wat er gebeurt, precies goed is. 

Mijn relaties spiegelen deze zelfliefde. Er is geen drama meer, ik communiceer wat ik nodig heb en wat ik wel en niet te geven heb en that’s it. 

​In dit programma deel ik mijn kennis als professional en ervaringsdeskundige zodat ook jij, net als honderden andere vrouwen die jou voorgingen, leert hoe je oprecht van jezelf leert houden en keuzes maakt die daarbij passen.

Doe mee.  Je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn. 

handtekening_edited.png

Wie ben ik en waarom zou je

met me werken.? 

Veelgestelde vragen

 

1.

Wanneer start de training? 

Zondagavond 12 september starten we met de Kick Off in de FBgroep

1.

Wanneer zijn de Zoom- sessies? 

Dat verschilt per week. Iedere week laat ik een datumprikker rondgaan zodat de tijd waar de meeste energie naar toe stroomt gekozen wordt. 

2.

Kan ik meedoen als ik geen Facebook heb? 

Ja. Er is een aparte lesomgeving waar de filmpjes om de dag vrijgegeven worden. 

3.

Ben jij live betrokken of is alles vooraf opgenomen? 

De meeste filmpjes worden 'vers' opgenomen en ik ben zeer actief in de FB groep om vrouwen tijdens de training te ondersteunen. 

4.

Kan ik de training op mijn eigen tempo doen? 

Ja dat kan. Je kan alleen niet sneller dan dat de filmpjes vrijkomen. De lesinhoud blijft ook na de training beschikbaar.