Chantalle%20Kamycki-01_edited.png
Overgave (7).png

Hét online coachingsprogramma voor moedige vrouwen

Overgave%20(5)_edited.jpg

Wauw! Ik voel veel meer energie en ben vrolijker. Ben minder naar buiten gericht en dichter bij mezelf. Zit minder in de verstrikkende symbiose en voel meer verbinding met mezelf. Luister meer muziek waardoor ik meer flow voel in mijn lichaam. Mijn relatie is leuker omdat ik me fijner in mezelf voel. Dit is echt een feestje van bewustwording. DANK JE! ~ Annemiek

Gezonde verbindingen (9).png

"Liefde kan stromen als je controle loslaat en overgave toelaat."

~ Chantalle Kamycki

843ce2a0-daa2-4ce3-8e4e-d8a91958821b.JPG

Lieve vrouw, als je jezelf inderdaad in mijn verhaal herkent dan weet ik dat je tot in het diepste van je ziel verlangt om samen te zijn met de liefde van je leven. 
Dat je je wil overgeven aan een sterke man (of vrouw) die jouw eigen kracht matcht. 

Je wil kunnen zakken in zachtheid. Je gedragen, geliefd en gewild voelen. Niets minder dan dat. 

Je bent intelligent, je ziet je eigen patronen en, als je een partner hebt, zie je de zijne ook. En toch mis je die diepte in de verbinding waar je zo naar verlangt. 

Het is logisch dat je je afvraagt: "Maar hoé dan?!"

"The secret of change is not in

fighting the old,

but in building the new"

+ 350 vrouwen deden al mee !!

Become%20the%20person%20that%20makes%20y
39962167_290043651779331_725696262950617

Chantalle is een van de vrouwen in mijn leven die mij enorm heeft geïnspireerd (en nog steeds) op mijn weg naar 'huis'. De boodschap die zij draagt is zó belangrijk voor ons en vind het geweldig om te zien hoe veel bewustwording en heling er bij zo veel vrouwen (en mannen) plaatsvind. Door zichzelf te helen weet zij als geen ander het proces in een ander te kunnen volgen, te spiegelen op een zachte manier. Zo ook bij mij, en dus ook de ander....en een ander, en een ander....~Shidhi Bouwman

Door altijd te doen wat je gedaan hebt ben je gekomen waar je bent. Dat heeft in veel gevallen goed uitgepakt en in andere gevallen nog niet helemaal. 

In deze online intensive wil ik je meenemen naar een waarschijnlijk nog vrij onbekend terrein.. de Overgave. 

Overgave betekent niet dat je niet meer in beweging komt en jezelf maar met alle winden mee moet laten waaien. Of dat je alles maar moet nemen wat er is. Integendeel, overgave vraagt vertrouwen in het hier en nu zodat je je kunt afstemmen op je eigen innerlijke leiding. 

Lekker vaag misschien, dus wat gaan we nou doen, Chantalle? ;-)

Hier een korte opsomming van wat we gaan doen in 6 weken tijd. 

Gezonde verbindingen (10).png
 • Nog meer van jezelf leren houden 

 • Vertrouwen krijgen in het leven

 • Hartscommunicatie met jezelf

 • Hartscommunicatie met je lief

 • Verbinding herstellen met Spirit/Universum/God

 • Vriendjes met je mind worden

 • Kwetsbaarheid toelaten

 • Emoties omzetten tot manifestatiekracht

 • Je sensualiteit voeden

 • Van tekort naar overvloed

en mij kennende nog veel meer, maar ik geef me graag over aan de flow en de energie van de groep in het moment ;-) 

Slechts
97 euro
(ipv 197)

132036270_3731873656907065_9320234926980

Chantalle is warm,open, empatisch, lief en krachtig. Ik heb haar ervaren tijdens de online cursus ‘Overgave’ waar zij vanuit haar eigen levens ervaring en kennis vrouwen inspireert en begeleid op het pad van bewustzijn, ieder op zijn eigen manier en eigen tempo. Zij heeft hierbij oog voor ieders proces. Chantalle is heel authentiek en haar meditaties en oefeningen een echte verrijking. ~ Lydia de Korte

Wat krijg je? 

 •  Levenslange toegang tot de online academie met daarin alle  lessen.

 • 6 weken lang opent om de dag een verdiepende videoles die je helpt om je verder te openen in vertrouwen in het leven. Vertrouwen in dat je wensen werkelijkheid mogen worden. 

 • Je krijgt meditaties en pdf's die je op je gemak kunt terug kijken en downloaden in een online leeromgeving. 

 • Je krijgt toegang tot een veilige community van vrouwen die dezelfde verlangens en frustraties delen als jij nu. Elkaars verhaal horen en je eigen verhaal delen is onbeschrijfelijk waardevol

 • 6 waardevolle Q&A- calls via Zoom

 • Regelmatige live calls via Zoom om persoonlijke begeleiding te krijgen. 

 

IMG_4991%203_edited.jpg

Wie ben ik en waarom zou je met me meedoen

Ik ben Chantalle Kamycki en hebt, zoals je hebt kunnen lezen veel moeilijkheden gehad in relaties met mannen. Daarnaast leed ik ook jarenlang aan depressies en hield ik niet van mezelf. (Geen wonder dat die relaties niet werkten;-)

Nu ben ik op een punt in mijn leven dat de kommer en kwel voorbij is. Dat wil niet zeggen dat alles altijd rozengeur en maneschijn is, maar ik hou verdomd veel van mezelf en mijn relaties en vriendschappen weerspiegelen dat. Het leven is veel leuker sinds ik begreep hoe overgave en vertrouwen werkte. Daarnaast mag ik genieten van een waanzinnige liefdesrelatie die mijn zelfliefde niet alleen spiegelt, maar ook ondersteunt. 

Professioneel werk ik met mensen aan het helen van trauma's en emotionele blokkades door o.a. Brainspotting en creëer ik bewustzijn rondom emoties, grenzen en behoeften. Dit doe ik andere door het schrijven van boeken, blogs, vlogs en een heuse podcast;-) 

In dit programma deel ik mijn kennis als professional en ervaringsdeskundige zodat ook jij minder gedoe en meer geluk mag ervaren. 

Chantalle Kamycki

123137693_10157778327599632_560519730248

Ik heb me laten meenemen door Chantalle in haar programma ´overgave´ en kan dit elke vrouw aanraden die dieper de verbinding met zichZelf (en daarmee met anderen) wil aangaan. Wat ik fijn vind aan Chantalle is dat naast dat ze heel intuitief is, ze heel praktisch en aards te werk gaat: Ze biedt tools en guidance die je echt in het day-to-day meteen kan toepassen en die heel concreet zijn. Daarmee kun je dus echt veranderingen (zij het soms subtiel, maar daardoor niet minder krachtig) in je leven verankeren. Waardevol! ~ Astrea Geertsema

PRAKTISCH

"Wel zelf doen,

maar niet alleen." 

White and Pink Strikeout Cosmetics Beaut

Er is een Afrikaans gezegd dat luidt: " Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen." Ik geloof in de kracht van ‘samen'. Verhalen delen, elkaar inspireren en ondersteunen doet wonderen. 

Na betaling van 57 euro kun je gelijk van start met het online programma. Je ontvangt de inlogcode van de academie en kun gelijk lid worden van onze besloten FB-community.  Honderden vrouwen gingen je al voor. 


Als je geen FB hebt kun je wel mee doen, maar mis je wel echt een heel belangrijk onderdeel van de cursus; mijn persoonlijke coaching én herkenning en verbinding met andere vrouwen. 

En een gevoel van samen, dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken. Je moet het namelijk wel zelf doen, maar niet alleen;-)