Bevrijd jezelf van pijnlijke emoties


Geraakt worden in een pijnlijke emotie wil niet zeggen dat je er oneindig lang door geplaagd hoeft te worden. Een rauwe emotie die ongehinderd kan stromen doet dat gemiddeld 90 seconden.


Dat lees je goed: 90 seconden.


De rest houden we zelf vast doordat onze mind ons wil beschermen tegen de pijn. Hoe bizar is dat?


Omdat ik zelf genoeg met vervelende, hardnekkige en pijnlijke emoties heb kunnen oefenen, weet ik uit ervaring dat het waar is. Zonder het te beseffen doen we onszelf langer pijn dan nodig is. Verdriet, boosheid, angst, jaloezie, machteloosheid en nervositeit zijn slechts een greep uit


Voor mijn cursisten ontwikkelde ik daarom het proces dat ik "Riding the Wave" noem.

Een emotie is niets anders dan een golf in energie door je lijf.. Emotion = Energie in Motion.


Als je weet hoe je op deze golf kunt surfen, hoef je niet steeds bang te zijn om te verzuipen of oneindig te lopen watertrappelen in de zee van emotie die soms overweldigend lijkt.


In een proces dat iets langer dan 7 minuten duurt leer ik je hoe je, temidden van je geraaktheid, met rust en vertrouwen door je emoties heen beweegt. Hierdoor ontwikkel je:


- innerlijke stabiliteit

- een groter gevoel van veiligheid

- groter bewustzijn over je eigen behoeften en grenzen

- meer innerlijke vrede

- een betere capaciteit om keuzes te maken

- meer eigenwaarde en zelfliefde

- een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen


Het proces heb ik nu ook voor jou beschikbaar gemaakt. Bestel en download hem nu in de webshop en begin vandaag al met leren surfen ;-)


Liefs,

ps. Mocht je meer ondersteuning willen bij het ontladen van emotionele triggers maak dan hier een afspraak voor een individuele sessie.74 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven