Sensual Self Care

Ontsluit je levenslust en voel je weer lekker in je lijf zitten. 

Dit wil ik ook

21 dagen, 3 modules en ongelimiteerde toegang.

Sensual Self Care gaat over leren vertragen en het contact met je lichaam te verdiepen. Hoe je dat kunt doen laat ik je zien in 21 dagen, maar het integreren is een doorgaand proces. Daarom ongelimiteerde toegang. 

De modules

1. Stress- en traumarelease

Sensualiteit is de ontvankelijkheid voor zintuiglijk genot. Dit creeert levenslust. Stress en trauma blokkeren deze levenslust waardoor we ons afgesloten, verdoofd of hypergestresst kunnen voelen. In de eerste module krijg je oefeningen en tips om je zenuwstelsel weer veerkrachtig te maken zodat je gemakkelijker bij je eigen genot en plezier komt. 

2. De sensual mindset

In een wereld waar onze ratio en mind de boventoon voeren, is het belangrijk om een liefdevolle mindset naar jezelf te ontwikkelen. Zelfkritiek, jezelf pushen om je agenda af te werken en het negeren van je innerlijke kompas blokkeren je levenslust. In deze module krijg je methodes aangereikt om een liefdevolle en sensuele mindset te ervaren. 

3. Body pleasures

De voorbereidingen zijn getroffen; je lichaam heeft minder spanningen en je mind werkt mee in plaats van tegen. In deze module duiken we dieper in het genot van ons lichaam. Je krijgt oefeningen die je lichaam openen en je een heerlijk gevoel zullen geven. Gevoelens waar de twinkeling van in je ogen en uitstraling te zien zal zijn. 

+ Bonus  21 Dagen "Start your day sensual"

Ontvang iedere dag nieuwe muziek om je dag sensueel te starten. 

Geniet meer van je lichaam

Sensualiteit is een van de meest voedende krachten in dit universum. Doe mee en ontdek hoe deze superpower ook in jouw voordeel werkt. 

Ik wil toegang tot Sensual Self Care

"Is dit voor mij?" hoor ik je vragen.


Als maakster van dit programma hoor ik deze vraag vaker. Mijn antwoord daarop is dan dat als je veel in je hoofd zit en het moeilijk vindt om van je lichaam te genieten, dan is dit programma voor jou.

Hieronder een opsomming van moeilijkheden waar voorgaande deelneemsters mee te kampen hadden. 

Ik doe mee
 

Ik herken dit wel... 

Gelukkig ontdekte ik hoe het anders kan.

Mijn naam is Chantalle Kamycki en ik werk in mijn praktijk veel met trauma én met vrouwen. Veel vrouwen zijn door trauma of andere blokkades afgesneden van hun gevoel en hun lichaam. De levenslust die maakt dat je je energiek, vrolijk, sexy en gewoon lekker voelt kan zo niet ervaren worden. Ooit was ik ook één van die vrouwen die niet verbonden was met haar lichaam, sensualiteit en seksualiteit. Ik leefde echt vanuit mijn hoofd. Daardoor ging ik over mijn grenzen, kende ik mijn behoeften niet, hield ik niet van mijzelf en  voelde ik me onzeker over mezelf als vrouw. 

Fast forward naar het hier en nu waarin ik oprecht van mezelf en mijn lichaam geniet, zelfvertrouwen heb en me veerkrachtig voel. Zelfliefde en zelfzorg zijn het stevige fundament van mijn leven geworden. Door talloze studies, workshops, therapieën en de liefde kon ik mijn trauma's helen. Met mijn kennis en expertise , mocht ik ook honderden andere vrouwen inspireren, begeleiden en helen op hun pad van zelfliefde en zelfzorg.

Sensual Self Care is dan ook de juicy kers op de spreekwoordelijke taart. 

 Wat gaan we doen? 

  

 

 

 

 

 

 

 

​In het Sensual Self Care- programma neem ik je 3 weken lang mee in een online intensive waarin je je eigen sensualiteit (her)ontdekt en leert voeden. Sensual Self Care is een zorgvuldig opgesteld programma waarin je leert om dieper contact met je lichaam te maken voorbij de weerstand, trauma’s en blokkades. Je leert hoe je de zelfliefde, het levensplezier en genot die opgeslagen liggen in de blauwdruk van je lichaam activeren.

In de eerste module leer ik je technieken om je zenuwstelsel te ontladen. In module twee leer je jezelf met nieuwe ogen bekijken en in de derde module leer je hoe je je levensenergie fijn kunt opladen. 

Hierdoor zul je je niet alleen gewoon lekkerder in je lijf voelen, maar ook vrouwelijker, sensueler, krachtiger en veiliger in jezelf.

 • Je sensualiteit voeden 
 • Blokkades verzachten zodat levensenergie voluit kan stromen
 • Hernieuwde verbinding met jezelf
 • Meer genot , plezier en speelsheid ervaren
 • Leren hoe je het beste met de energie van pijnlijke emoties om kunt gaan en er beter van wordt
 • Nog meer van jezelf leren houden
 • Vertrouwen vergroten in het leven
 • De Sensual Mind activeren 
 • Verbinding herstellen met Spirit / Universum / God
 • Van angst naar vertrouwen Je krachtiger voelen
 • Je vrouwelijkheid vieren

 

Leer me dit
Dit wil ik ook!
Ik doe mee