Chantalle%20Kamycki-01_edited.png
Academie banners groot.png

Van angst naar vertrouwen...en plezier;-)

Copy of Overgave (2).png
sensual%2520self%2520care_edited_edited.
Gezonde verbindingen (13)_edited.jpg

Herken je dit? 

Gezonde verbindingen (8).png
Academie%20banners%20groot%20(10)_edited
image00159.jpeg

Ik herken dit wel... 

Gelukkig ontdekte ik dat het anders kan.

Mijn naam is Chantalle Kamycki. Door een pijnlijke jeugd, leerde ik al jong hoe ik kon overleven vanuit mijn ratio. Door traumatische gebeurtenissen was ik afgesneden van mijn gevoel en mijn lichaam. Ik ging dan ook makkelijk over mijn grenzen, kende mijn behoeften niet, hield niet van mijzelf en mijn lichaam en voelde me dóódongelukkig.

 

Fast forward naar het hier en nu waarin ik oprecht van mezelf en mijn lichaam geniet, zelfvertrouwen heb en me veerkrachtig voel. Zelfliefde en zelfzorg zijn het stevige fundament van mijn leven geworden. Door talloze studies, workshops, therapieën en de liefde kon ik mijn trauma's helen. Met mijn kennis en expertise , mocht ik ook honderden andere vrouwen inspireren, begeleiden en helen op hun pad van zelfliefde en zelfzorg.

Sensual Self Care is dan ook de juicy kers op de spreekwoordelijke taart. 

Van gestreste kip naar ontspannen 'wie maakt mij wat' chick! Korter en bondiger kan ik het niet verwoorden; DANK JE WEL! ~ Leonie  

sensual%20self%20care_edited.jpg
image00040.jpeg

 Sensual  Self  Care 

 Wat gaan we doen? 

Vanaf 1 juli neem ik je 3 weken lang mee in een online intensive waarin je je eigen sensualiteit (her)ontdekt en leert voeden. Sensual Self Care is een zorgvuldig opgesteld programma waarin je leert om dieper contact met je lichaam te maken voorbij de weerstand, trauma’s en blokkades. Je leert hoe je de zelfliefde, het levensplezier en genot die opgeslagen liggen in de blauwdruk van je lichaam activeren.

In de eerste module leer ik je technieken om je zenuwstelsel te ontladen. In module twee leer je jezelf met nieuwe ogen bekijken en in de derde module leer je hoe je je levensenergie fijn kunt opladen. 

Hierdoor zul je je niet alleen gewoon lekkerder in je lijf voelen, maar ook vrouwelijker, sensueler, krachtiger en veiliger in jezelf.

Gezonde verbindingen (10).png

Slechts

47 euro

(ipv 197)

Ik voelde toen ik me opgaf, dat het klopte, toen nog geen idee waarom…De eerste dagen volgde ik nog uit nieuwsgierigheid precies ‘de dagen/ het ritme’, daarna kwam ik in mijn eigen flow, fijn dat je dat zo vaak noemde 😊 Het was heel intens, ik was vaak heel kritisch naar mezelf, maar deze keer voelde ik zachte kracht, heel fijn. Sommige oefeningen heb ik gedaan of gelezen, andere heb ik overgeslagen. Ik heb een heel andere kant in mezelf leren kennen de afgelopen weken, dank je daarvoor!!! Hartegroet,Diana vd B

Wat krijg je?

  • Levenslange toegang tot de online academie met daarin al het SSC lesmateriaal.

  • 3 online Q& A Zoom-meetings t.w.v. €375

  • 21 dagen dagelijkse inspiratiemail met heerlijke muziek

  • Sensual playlist

  • Lichaamsgerichte oefeningen om blokkades los te laten en levensenergie te laten stromen

  • Ademoefeningen

  • Visualisaties

  • Je krijgt 2 maanden gratis toegang tot een veilige community van gelijkgestemde vrouwen waarin al je vragen beantwoord worden.

 

Er is een Afrikaans gezegd dat luidt: " Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen." Ik geloof in de kracht van ‘samen'. Verhalen delen, elkaar inspireren en ondersteunen doet wonderen. 

Na betaling van 47 euro is je plek gereserveerd. Je krijgt gelijk daarna een mail met info over het online programma dat 1 juli start. 

Voor wie is dit programma?

Veel gestelde vragen

Gezonde verbindingen (11).png

1.

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

Afhankelijk van je behoefte kun je er heel veel tijd aan besteden of minder tijd. Het programma is dusdanig opgebouwd dat je een groot gedeelte van de oefeningen in je dagdagelijkse bezigheden kunt integreren. Ik raad minimaal 20 minuten per dag aan. 

2.

Hou ik toegang tot de het lesmateriaal na de cursus? 

Ja. Er is een aparte lesomgeving waar alles overzichtelijk terug te vinden is. 

3.

Moet ik Facebook hebben om mee te kunnen doen? 

Nee, alleen als je behoefte hebt of het fijn vindt om in een groep van gelijkgestemde vrouwen te zitten om je vragen te stellen en te leren van elkaars verhalen. 

4.

Zijn de Q& A sessies op vaste tijdstippen? 

Nee. Ik zet iedere week een pol in de FB-groep waarin het beste tijdstip collectief gekozen wordt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en helpt om de flow te volgen. 

5.

Als ik niet bij een Q& A sessie kan zijn, kan ik het dan nog wel terug kijken? 

Ja, in de beveiligde lesomgeving zullen alle replays terug te zien zijn.