Chantalle%20Kamycki-01_edited.png
Academie banners groot.png

Van angst naar vertrouwen...en plezier;-)

Copy of Overgave (2).png
sensual%2520self%2520care_edited_edited.

 Sensualiteit is hoe we de wereld waarnemen door middel van onze zintuigen voor smaak, aanraking, geur, zicht en geluid.

Hoe sensueler we zijn, hoe meer plezier we kunnen beleven aan de dingen die we waarnemen met onze zintuigen."

Herken je dit? 

Academie%20banners%20groot%20(10)_edited
image00159.jpeg

Ik herken dit wel... 

Gelukkig ontdekte ik dat het anders kan.

Mijn naam is Chantalle Kamycki. Door een pijnlijke jeugd, leerde ik al jong hoe ik kon overleven vanuit mijn ratio. Door traumatische gebeurtenissen was ik afgesneden van mijn gevoel en mijn lichaam. Ik ging dan ook makkelijk over mijn grenzen, kende mijn behoeften niet, hield niet van mijzelf en mijn lichaam en voelde me dóódongelukkig.

 

Fast forward naar het hier en nu waarin ik oprecht van mezelf en mijn lichaam geniet, zelfvertrouwen heb en me veerkrachtig voel. Zelfliefde en zelfzorg zijn het stevige fundament van mijn leven geworden. Door talloze studies, workshops, therapieën en de liefde kon ik mijn trauma's helen. Met mijn kennis en expertise , mocht ik ook honderden andere vrouwen inspireren, begeleiden en helen op hun pad van zelfliefde en zelfzorg.

Sensual Self Care is dan ook de juicy kers op de spreekwoordelijke taart. 

Van gestreste kip naar ontspannen 'wie maakt mij wat' chick! Korter en bondiger kan ik het niet verwoorden; DANK JE WEL! ~ Leonie  

sensual%20self%20care_edited.jpg
image00040.jpeg

 Sensual  Self  Care 

 Wat gaan we doen? 

Vanaf 17 mei neem ik je 3 weken lang mee in een online intensive waarin je je eigen sensualiteit (her)ontdekt en leert voeden. Sensual Self Care is een zorgvuldig opgesteld programma waarin je leert om dieper contact met je lichaam te maken voorbij de weerstand, trauma’s en blokkades. Je leert hoe je de zelfliefde, het levensplezier en genot die opgeslagen liggen in de blauwdruk van je lichaam activeren. 

Hierdoor zul je je niet alleen gewoon lekkerder in je lijf voelen, maar ook vrouwelijker, sensueler, krachtiger en veiliger in jezelf.

Slechts

47 euro

(ipv 197)

Chantalle heeft de gave om innerlijke processen te verwoorden in begrijpelijke taal en is daarmee voor mij als een feest van herkenning. Dat wat gevoeld wordt, is nog niet altijd makkelijk in woorden te vatten maar Chantalle doet dat! Daarnaast geeft ze bijzonder praktische handvatten die voor mij helpend zijn op de vraag: "Maar hoe dan?"

Chantalle geeft daarmee kennis, inzicht, en leert mij vaardigheden om mijn innerlijk werk te vergemakkelijken. Dankbaar voor! ~ Wilma Schrijen

Wat krijg je?

  • Levenslange toegang tot de online academie met daarin al het SSC lesmateriaal.

  • 3 online Sensual circles met ruimte voor Q&A

  • 21 dagen dagelijkse inspiratie 

  • Sensual playlist

  • Lichaamsgerichte oefeningen om blokkades los te laten en levensenergie te laten stromen

  • Ademoefeningen

  • Visualisaties

  • Je krijgt 1 maand gratis toegang tot een veilige community van gelijkgestemde vrouwen waarin al je vragen beantwoord worden.

 

Er is een Afrikaans gezegd dat luidt: " Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen." Ik geloof in de kracht van ‘samen'. Verhalen delen, elkaar inspireren en ondersteunen doet wonderen. 

Na betaling van 47 euro is je plek gereserveerd. Je krijgt gelijk daarna een mail met info over het online programma dat 17 mei start. 

Voor wie is dit programma?

Veel gestelde vragen

1.

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

Afhankelijk van je behoefte kun je er heel veel tijd aan besteden of minder tijd. Het programma is dusdanig opgebouwd dat je een groot gedeelte van de oefeningen in je dagdagelijkse bezigheden kunt integreren. Ik raad minimaal 20 minuten per dag aan. 

2.

Hou ik toegang tot de het lesmateriaal na de cursus? 

Ja. Er is een aparte lesomgeving waar alles overzichtelijk terug te vinden is. 

3.

Moet ik Facebook hebben om mee te kunnen doen? 

Nee, alleen als je behoefte hebt of het fijn vindt om in een groep van gelijkgestemde vrouwen te zitten om je vragen te stellen en te leren van elkaars verhalen. 

4.

Zijn de Sensual Cirles/ Q& A sessies op vaste tijdstippen? 

Nee. Ik zet iedere week een pol in de FB-groep waarin het beste tijdstip collectief gekozen wordt. Dit zorgt voor meer betrokkenheid en helpt om de flow te volgen. 

5.

Als ik niet bij een Sensual Circle / Q& A sessie kan zijn, kan ik het dan nog wel terug kijken? 

Ja, in de beveiligde lesomgeving zullen alle replays terug te zien zijn. 

6.

Hoe maak ik kans op een Sensual Fotoshoot met Alima Ruf? 

Dit is een SHARE & WIN actie. Meld je aan, deel deze pagina via social media, tag mij erin of maak een screenshot, en je maakt kans op een te gekke fotoshoot, die werkelijk een unieke en helende ervaring is onder begeleiding van foto artieste Alima Ruf.