Add Your Title

They made you fear your imperfections,

but in fact, they are the diamonds

of your being

#nextlevelbeing

 

Next Level Woman

Ben je klaar met onzekerheid over jezelf en het over je eigen grenzen heen te gaan om liefde te krijgen? Scroll dan nog niet verder maar download eerst dit gratis ebook SPECIAAL geschreven voor jou als je jezelf hierin herkent. Dit ebook geeft je inzicht en, kennis over alle facetten  van jouw bijzondere vrouwelijke natuur en tips over hoe je hier contact mee maakt.

Ontdek je sensuele kracht als vrouw en ervaar je leven alsof het voor jou gemaakt is!

erodanza_devadanza_edited.png
Image by Parker Johnson

Herken jij jezelf hierin? 

* Je twijfelt vaak aan jezelf en bent nogal kritisch naar jezelf.

 

* Je bent onzeker over je uiterlijk en vind jezelf niet echt een mooie vrouw.

 

* Volgens je leeftijd ben je een 'vrouw', maar je voelt je nog een onzeker meisje.  

* Je vindt het moeilijk om je grenzen en behoeften te voelen en aan te geven.

 

* Je trekt emotioneel onbeschikbare partners aan. 

* Je hebt moeite om je kwetsbaar op te stellen.

* Je doet je vaak anders voor dan je bent of je je voelt. 

* Eigenlijk ben je vooral klaar met de dingen hierboven uit het lijstje en wil je zijn    wie je diep van binnen bent!

  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

Een vrouw die echt van zichzelf houdt

Als je als meisje opgroeit in een samenleving die heel veel dubbele boodschappen zendt over hoe je je als vrouw te gedragen hebt en wat er van je verwacht wordt, is het soms erg lastig om je als vrouw ‘goed genoeg’ te voelen; je bent een bitch als je voor jezelf opkomt, een saaie doos als je je mond houdt, een sloerie als je schaamteloos geniet van je eigen lichaam met anderen en een preutse tante als je dat voor jezelf houdt. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook te grote borsten, te kleine borsten, slappe billen of te dikke billen, pluizig haar, stom stijl haar, onhandelbare krullen, dun haar, te dik haar enz enz. 

Het wordt meisjes en vrouwen in ieder geval niet makkelijk gemaakt om van zichzelf te genieten als Koningin van hun eigen leven. Jaloezie, onzekerheid, competitie, verharding of pleasen van anderen zijn enkele pijnlijke uitingen hiervan. Vaak kunnen we aan de buitenkant krachtig en sexy overkomen, maar leeft er vanbinnen een perfectionistische tiran die het leven moeilijk maakt. Als je nog iets beter kijkt zie je daarachter een klein meisje dat op haar manier haar best doet om liefde en aandacht te krijgen.

De eerste stap naar het goed voelen over jezelf is jezelf te doorgronden. Waarom doe je wat je doet? Waarom hou je bepaalde delen van jezelf in de schaduw? Waarom is het voor jou belangrijk om andere delen constant in de spotlight te zetten? 

Door jezelf en je vrouwelijke natuur te doorgronden ontstaat er begrip, compassie en acceptatie van wie je in wezen bent. 

Om dit proces te ondersteunen schreef ik “DE 5 EROTiSCHE ARCHETYPEN”. In dit ebook wordt aan de hand van het model van Erodanza® de innerlijke wereld van de vrouwelijke natuur uitgelegd. De vrouwelijke natuur die niet rechtlijnig van aard is, maar onstuimig, wild, zacht, chaotisch en wijs. Begrip en kennis over deze natuur brengt geruststelling en kracht aan ieder meisje of vrouw die twijfelt of ze wel goed genoeg is. 

 

Ga direct thuis zelf aan de slag met de kennis, oefeningen en muzieklijsten en download ebook hier

We leven in een tijd waarin we uitgedaagd worden naar binnen te keren om liefde, leiding, kracht, wijsheid, vertrouwen in onszelf te vinden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan in een maatschappij die ons al van kleins af aan boodschappen influistert dat we niet goed genoeg zijn zoals we zijn, maar dat we dunner moeten zijn, vollere lippen moeten hebben, de juiste kleding moeten dragen en vooral aangepast, zorgzaam, lief, sexy en voor eeuwig jong moeten zijn. 

In 2014 creëerde ik Erodanza en 'Vrij en Voluit Vrouw Zijn' die beiden gebaseerd zijn op het model van de 5 Erotische Archetypen. Aan de hand van dit model zijn al vele vrouwen je voorgegaan in het ontdekken van de archetypen in zichzelf en daarmee het bevrijden van gevoelens van niet mooi, niet lief, niet leuk, niet aardig, niet sterk, niet zacht, niet geil of simpelweg gewoon NIET GOED GENOEG te zijn.

Het is je geboorterecht om te genieten van jezelf en je leven! Om vrij en voluit jezelf te kunnen zijn! Om vorm te geven aan je vrouw-zijn zoals jij dat wil. Dat betekent dat je slechte zin mag hebben of verdrietig of bang en zelfs jaloers mag zijn. Vrij en voluit leven houdt in dat je weet hoe het is om jezelf ondanks al die emoties toch jezelf te koesteren. Net zoals een vrouw die echt van zichzelf houdt

Tips en inspiratie

" Ik zag op facebook de aankondiging van een online cursus Vrij en Voluit vrouw zijn. Het trok me aan omdat het online was. Lekker veilig achter de computer maar toch meer te weten komen over het vrouw zijn. Elke week keek ik echt uit naar mijn mailbox om de cursus van die week te activeren. Chantalle heeft echt haar hart en ziel in deze cursus gelegd. Zoveel materiaal werd ons aangereikt, wauw. En daarbij deed Chantalle dan zelf in de fimpjes letterlijk voor hoedat je de dansen kon uitvoeren. Het heeft mij zoveel inzichten gegeven dat ik echt elke vrouw aanraad om deze onlinecursus te volgen.Ook werd er een facebookpagina onder de deelnemers geopend en ook daar leer je enorm van. Lieve Chantalle, hartelijk dank en héél veel succes met je cursussen want jij speelt een grote rol in het leven van vrouwen ! Christel van Loon uit Hasselt, België

 

Hoe kan ik je helpen?

Omdat ik als geen ander weet hoe onzekerheid je vrouwelijke kracht kan ondermijnen wil ik je graag helpen je zelfvertrouwen als vrouw te helen. Misschien had je wel liefdevolle spiegels thuis, maar werd je op school om je uiterlijk gepest en sloeg dat diepe wonden. Of gebeurde het subtieler omdat ook jij nou eenmaal in deze samenleving leeft die munt slaat uit onzekerheid van vrouwen. Een samenleving die constant sluipboodschappen geeft dat je gewoon.niet.goed.genoeg.bent. tenzij je product X, Y of Z natuurlijk koopt...  Misschien is het wel niet je uiterlijk waardoor je onzeker bent, maar het idee dat je 'teveel' bent en je jezelf altijd maar loopt aan te passen.

Zelfliefde klinkt vaag en is voor sommigen ronduit moeilijk of frustrerend. Toch is het de enige weg die leidt tot het leven dat je wilde komen ervaren.

In sessies met mij ga je naar de kern van de oude pijnlijke overtuigen oftewel de kern wond. Door deze werkelijk te doorvoelen ga je tegelijkertijd doorzien wat je allemaal gedaan hebt om het voelen van de wond te vermijden.

Dit geeft nieuwe levenskracht die maakt dat je meer van jezelf houdt en ook andere keuzes voor jezelf als vrouw kunt gaan maken.

Als je extra ondersteuning zoekt om de Next Level Woman in jezelf te bevrijden, neem dan contact met me op.