STOP MET GELOVEN DAT JE NIET GOED GENOEG BENT

(en waarom dit GEEN doorsnee cursus is)

Dit zijn enkele gevolgen van gebrek aan zelfliefde en geloven dat je niet goed genoeg bent:

Kun je je voorstellen wat er gebeurt als je het tegenovergestelde gaat denken en voelen?

...Dat je op een dag in de spiegel kijkt en je een blij en ontspannen gezicht ziet dat zin in het leven heeft.

En dat je met vertrouwen de dag in gaat en fijne interacties hebt met de mensen in je leven.

En je je veilig genoeg voelt om je behoeften en je grenzen aan te geven en echt lekker jezelf te zijn.

Ik kon het me jarenlang überhaupt niet eens voorstellen omdat ik mezelf zelfs haatte.

Nu ben ik degene die echt zin in het leven heeft en echt van zichzelf houdt.

DIT IS WAT MENSEN MEEMAAKTEN NA HET TOEPASSEN VAN HET ZELFLIEFDE & OVERGAVE PROCES

✔️ Meer zelfvertrouwen en zin in het leven.

✔️ Uit een toxische codependency relatie gestapt.

✔️ Eindelijk vrolijk en blij zijn met mezelf en plezier maken.

✔️ Verlatingsangst geheeld en zelfs grenzen durven aangeven.

✔️ Belangrijke levenskeuzes in vertrouwen kunnen maken.

✔️ Mijn hart leren en durven volgen.

✔️ Vind mezelf liever dan ooit.

✔️ Liefde durven bekennen en nu samen zijn met de liefde van mijn leven.

✔️ Eindelijk diep contact met mijn innerlijke leiding.

✔️ Voel me weer onderdeel van een groter geheel.

✔️ Vergeving en loslaten van iemand die me heel veel pijn gedaan heeft.

WAAROM IS HET ZO BELANGRIJK OM JEZELF LIEF TE HEBBEN?

Simpel; onvoorwaardelijke zelfliefde is het fundament van je leven. Je relaties, je passie, financiën.. alles hangt hiermee samen. Zelfliefde zorgt voor goede zelfzorg. Dit houdt in dat je in contact staat met je behoeften op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het ligt in onze menselijke aard om graag goed te zorgen voor iemand waar we echt van houden. Iemand die van zichzelf houdt zal dan ook betere keuzes maken die deze zelfliefde reflecteren. Hierdoor wordt het aangeven van behoeften en grenzen steeds makkelijker.


Als je echt van jezelf houdt voel je je ook verbonden met een groter geheel. Je levensgeluk dan niet meer af van de ander omdat je het echt goed hebt met jezelf. Hierdoor smelten ook ongezonde codependency- patronenen die je misschien ontwikkeld hebt. Iemand die van zichzelf houdt voelt zich doorgaans meer ontspannen en geliefd en heeft meer plezier in het leven. Het leven is nou eenmaal leuker als je je eigen beste vriend(in) bent.ALS JE ME ECHT ZOU KENNEN...

Dan zou je weten dat ik ongeveer drie kwart van mijn leven geworsteld heb met mezelf. Ik vond mezelf lelijk, niet de moeite waard en wenste zelfs vaak dat het leven snel voorbij zou zijn.


En ik weet nu dat hier veel meer mensen aan lijden.


Zelfkritiek, weinig zelfkennis, overmatig aanpassingsgedrag, moeite in relaties, moeite met je draai vinden in het leven en steeds buiten jezelf zoeken naar geluk, zijn slechts pijnlijke symptomen van gebrek aan zelfliefde. Geloven dat je niet goed genoeg bent leidt er ook toe dat je gelooft dat liefde en overvloed er niet vanzelfsprekend voor jou is, maar dat je voor alles hard je best moet doen. Dat maakt een leven in vertrouwen en overgave heel erg lastig. En niet zo leuk.


De foto hier links staat voor mij symbool voor de transformatie die ik maakte van zelfhaat naar zelfliefde. En geloof me,.. als ik dit kan, kan ook jij onvoorwaardelijk van jezelf gaan houden.Wil jij ook ervaren hoe het is om echt blij te zijn met jezelf?


VOEG JE VANDAAG NOG BIJ DE +600 DEELNEMERS DIE JE VOOR GINGEN

Ik heb de overgave cursus als erg waardevol ervaren. Oefeningen, bewustzijn waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. Handvaten om te blijven oefenen. Jouw begeleiding was zo warm en liefdevol en leerzaam. Dank je wel. Fijn en inspirerend te ervaren hoe goed je voor jezelf zorgt. Ik blijf de meditatie's doen. Ik wil het contact met mijn vrouw die heel erg van zich zelf houdt niet meer kwijt. Ik wil juist nog meer "thuiskomen" in mezelf en mijn verankerde liefde leven. Dank je wel en ik wens deze ervaring en kennis echt iedereen toe. Zo zo waardevol. 🙏🧡💫 Britta

".inspirerend hoe jij deze training zo down to earth bent aangegaan. Je hebt het gedaan op een heel authentieke, en daardoor kwam het ook echt echt binnen. De Facebook groep is een safe space waar het voelt als een familie. Ik sta ervan versteld hoe je in staat bent geweest om alles zo goed op te volgen en te reageren op alle berichten! Ik heb superveel bijgeleerd, nieuwe gekregen en ook een aantal momenten ervaren waarbij ik de bijzondere shift gevoeld heb. - beweging mocht er zijn en kort na het 'hoogtepunt', was ze plots weg! Leren in overgave te leven, het is een proces en dat is eindelijk in gang gezet, hallelujah! Dankje voor deze super waardevolle cursus en voor jouw mooie, liefdevol de energie. Namasté Helena

Ik heb me laten meenemen door Chantalle in haar programma ´overgave´ en kan dit elke vrouw aanraden die dieper de verbinding met zichZelf (en daarmee met anderen) wil aangaan. Wat ik fijn vind aan Chantalle is dat naast dat ze heel intuitief is, ze heel praktisch en aards te werk gaat: Ze biedt tools en guidance die je echt in het day-to-day meteen kan toepassen en die heel concreet zijn. Daarmee kun je dus echt veranderingen in je leven verankeren. Waardevol! ~ Astrea Geertsema

Chantalle is een van de vrouwen in mijn leven die mij enorm heeft geïnspireerd (en nog steeds) op mijn weg naar 'huis'. De boodschap die zij uitdraagt is zó belangrijk voor ons en vind het geweldig om te zien hoe veel bewustwording en heling er bij zo veel vrouwen (en mannen) plaatsvindt. Door zichzelf te helen weet zij als geen ander het proces in een ander te kunnen volgen, te spiegelen op een zachte manier. Zo ook bij mij, en dus ook de ander....en een ander, en een ander....~Shidhi Bouwman

Chantalle is puur, oprecht en niet bang haar eigen emoties te laten zien. Ze deelt uit persoonlijke ervaring wat voor mij extra helpt ook te mogen voelen en helen wat er is. Ik ben dankbaar dat ze dit wil delen met iedereen die er aan toe is hulp te zoeken en aanvaarden. ~ Rita Heesen

Chantalle heeft de gave om innerlijke processen te verwoorden in begrijpelijke taal en is daarmee voor mij als een feest van herkenning. Dat wat gevoeld wordt, is nog niet altijd makkelijk in woorden te vatten maar Chantalle doet dat! Daarnaast geeft ze bijzonder praktische handvatten die voor mij helpend zijn op de vraag: "Maar hoe dan?"

Chantalle geeft daarmee kennis, inzicht, en leert mij vaardigheden om mijn innerlijk werk te vergemakkelijken. Dankbaar voor! ❤ ~ Wilma Schrijen

In Zelfliefde & Overgave ga je ontdekken...

 • hoe je op een simpele, maar magische manier toegang krijgt tot echte zelfliefde en zelfzorg.
 • hoe je moeilijke emoties transformeert tot wijsheid en behulpzame inzichten.
 • leren loslaten wat niet goed voor je is.
 • hoe je FLOW en overvloed teweegbrengt.
 • je krachtig en zelfverzekerd te voelen: in plaats van angstig en onzeker wanneer je aan het daten bent of een nieuwe relatie hebt.
 • hoe je verlatingsangst kunt helen.
 • hoe je de beste keuzes voor jou in je leven te maken vanuit gezond innerlijk leiderschap en een diepere verbinding met de Bron/ God/ Universum.
 • hoe je met oude patronen zoals onbereikbare partners, pleasen, denken in tekort en zelfkritiek breekt.
 • hoe je de relatie met jezelf verdiepen en om ECHT van jezelf te houden en een leven te creëren dat die zelfliefde weerspiegelt.

WAT GA JE DOEN?

De cursus Zelfliefde en Overgave geeft je een nieuwe bril om door te kijken. Het is een pakkend bewustwordingsproces waarin je steeds beter saboterende gedachten over jezelf en het leven leert herkennen en leert ombuigen naar de liefdevolle waarheid. (Dat je geweldig bent;-)


Je krijgt heldere begeleiding terwijl je door je eigen schaduwstukken heen beweegt. Alsof je in altijd in een doolhof vastzat waar nu ineens richtingaanwijzers verschijnen en je op eigen tempo je weg eruit kunt wandelen.


Deze cursus is zó opgebouwd dat je met minimale tijdsbesteding een maximale shift kunt maken. Je wordt geholpen om op een gezonde manier met je emoties om te gaan en hoe je zelfliefde en het vertrouwen in het leven opwekt. Dit leer je door nieuwe inzichten in jezelf en door praktische oefeningen en meditaties te doen.


In plaats van modules krijg je om de dag een filmpje met verdieping of een oefening. Wekelijks zijn er live coachingscalls waar je dus ook persoonlijk gecoacht kunt worden. Als je er niet bij kunt zijn, kun je het terug kijken. Het blijkt enorm waardevol zijn om elkaars verhaal en proces te horen. Al is het om te beseffen dat je niet alleen hierin bent.WAT KUN JE VERWACHTEN


In de 21 filmpjes die je gaat krijgen help ik je om je eigen mind te slim af te zijn. Je gaat doorzien wat de aard van de mind werkelijk is en hoe je je daardoor niet langer hoeft te laten vangen. Pijnlijke en oude overtuigingen vermommen zich namelijk altijd als de waarheid en dat doet pijn. In deze cursus ga je het leren doorzien en er los van komen doordat je anders om zult gaan met emoties en triggers. En het mooie is dat als je het eenmaal doorziet, je het niet meer kunt ‘ont – zien.


Je innerlijke leiding zal beter functioneren als je niet steeds gevangen zit in emoties of emoties probeert te vermijden. Als je er goed mee om weet te gaan, zullen ze je namelijk helpen om beter door het leven te navigeren. Dat geldt dus ook voor schaamte, onzekerheid, frustratie, angst enz.


Als je interne begeleidingssysteem beter functioneert, zul je ook beter contact met je behoeften en grenzen voelen. Het zal makkelijker zijn om goed voor jezelf. Ook in sociaal of relationeel vlak.DIT KRIJG JE

 • 21 diepgaande videolessen die om de dag vrijkomen in de lesomgeving. Zo krijg je voldoende tijd om te oefenen en te integreren.
 • Krachtige meditaties die je leven veranderen.
 • Printable PDF waarin je je oefeningen kunt maken en je voortgang kunt opschrijven. ​​
 • BONUS #1 Je krijgt gratis toegang tot een fijne community van mensen die dezelfde reis maken als jij nu. Elkaars verhaal horen en je eigen verhaal delen is onbeschrijfelijk waardevol ​​
 • BONUS #2 Human Design- Masterclass met Sonja Beijering. t.w.v. €150

Tijdelijk voor

€197

Investering in jezelf

3 termijnen

€69/ pm

 • 21 diepgaande videolessen die om de dag vrijkomen in de lesomgeving
 • 6 Groepcoaching- calls via Zoom
 • Krachtige meditaties die je leven veranderen.
 • Printable PDF waarin je je oefeningen kunt maken en je voortgang kunt opschrijven.
 • BONUS Je krijgt gratis toegang tot een fijne community van mensen die dezelfde reis maken als jij nu. Elkaars verhaal horen en je eigen verhaal delen is onbeschrijfelijk waardevol

MEEST POPULAIR

€197

 • 21 diepgaande videolessen die om de dag vrijkomen in de lesomgeving
 • 6 Groepcoaching- calls via Zoom
 • Krachtige meditaties die je leven veranderen.
 • Printable PDF waarin je je oefeningen kunt maken en je voortgang kunt opschrijven.
 • BONUS Je krijgt gratis toegang tot een fijne community van mensen die dezelfde reis maken als jij nu. Elkaars verhaal horen en je eigen verhaal delen is onbeschrijfelijk waardevol

Privé- traject

€1950

Slechts enkele plekken beschikbaar

 • Alles uit de cursus Zelfliefde & Overgave
 • BONUS Je krijgt gratis toegang tot een fijne community van mensen die dezelfde reis maken als jij nu. Elkaars verhaal horen en je eigen verhaal delen is onbeschrijfelijk waardevol ​​
 • 12 online privé-sessies verdeeld over 3/4 maanden
 • BONUS: 30 min Whatsapp tijd per week

✔️ Heel je emotionele wonden


✔️ Leer hoe je echt van jezelf houdt


✔️ Maak contact met je hoogste innerlijke leiding


✔️ Geniet van meer veiligheid en warmte in jezelf en je relaties


✔️ Stel je open om het beste te ontvangen

VAAK GESTELDE VRAGEN

Niet goed, geld terug-garantie. Hoe werkt dat?

Heel simpel; als je binnen 5 dagen na de gezamenlijke start niet tevreden bent, stuur je een mailtje met daarin je naam, bankrekeningnummer en het verzoek om je geld terug te krijgen.

Wanneer start de cursus?

Je kunt meteen beginnen bij les 1 en de meditaties. Vanaf dan krijg je om de dag een nieuw en verdiepende video.


Je krijgt na inschrijving alle verdere info met betrekking tot de Zoom-calls.

Kan ik het op mijn eigen tempo doen?

Ja, je kan het geheel op je eigen tempo doen. Je krijgt een jaar lang toegang tot de academie waarin de 21 videolessen voor je klaar staan. De meditaties en het werkboek kun je downloaden en mag je houden.


Je kan alleen niet sneller gaan dan dat de filmpjes vrij komen. Dat is express zo gedaan omdat je integratie en oefentijd nodig zal hebben.

Ik twijfel en heb vragen die hier niet tussen staan.

Vragen? Stuur gerust een mail met je vraag naar team@chantallekamycki.com en je krijgt binnen 24 uur antwoord.


© 2023 Chantalle Kamycki | Email: team@chantallekamycki.com