Heart Defender- test

Ik ben Chantalle Kamycki

 

Mijn verhaal.

Carl Jung beschreef ooit het archetype ‘de Gewonde Heler’. Dat is iemand die haar eigen verwonding en pijn gebruikt heeft om groei, genezing en diepe empathie te verwezenlijken. 

Deze gewonde heler heeft zijn eigen wonden erkend en geheeld. Hierdoor lopen deze helers naast hun cliënt in plaats van zich als meerdere op te stellen. 

Het verhaal van de gewonde heler is ook mijn verhaal. 

Mijn fascinatie voor de menselijke psyche en bewustzijnsontwikkeling kwam namelijk vooral voort uit noodzaak.

O.a. seksueel misbruik, gepest worden en gebrek aan emotionele steun, maakte dat ik al jong een minderwaardigheidscomplex ontwikkelde, dat ik in al mijn relaties en leven terug gespiegeld zag.

In mijn eigen zoektocht naar heling en kennis had ik het meeste aan de mensen die echt begrepen waar ik het over had. Die dezelfde pijn kenden en zelf getransformeerd hadden. De coaches, trainers en therapeuten die het uit een boekje hadden kregen mijn vertrouwen niet, simpelweg omdat ik me daar niet veilig voelde.

En veiligheid is de belangrijkste voorwaarde om te kunnen groeien, anders blijf je overleven. 

De mensen waarmee ik werk identificeren zich met mijn verhaal of delen daarvan.

Ze zijn op een emotioneel lastige plek in hun leven waar ik zelf ooit was en waar ik uit ben gekomen.

Het grootste compliment vind ik dan ook wanneer ik hoor dat mensen zich zo veilig en vertrouwd bij mij voelen om hun diepste gedachten en pijn met mij te delen. Veiligheid is namelijk een vereiste om te kunnen helen. 

 

Klik hier om een afspraak met Chantalle te maken. 

 

 

Redenen om met mij te werken.

 

Ik ben niet voor iedereen de beste om mee te werken, maar als je op zoek bent naar een liefdevolle heldere spiegel die weet tot in je ziel kan kijken, dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres. 

Mijn hele leven staat in het teken van het transformeren van trauma in levensgeluk. Ik ben een echte persoonlijke ontwikkelings- geek/ fan.  Altijd al geweest al. Al vanaf mijn 7e de tijdschriften van mijn moeder waarbij de "Lieve Mona"- hulprubriek mijn favoriet was. Ik vond het geweldig en hartverwarmend dat zij mensen altijd zo goed kon helpen. Ik had zelf eigenlijk behoefte aan hulp omdat ik me zo ongelukkig en eenzaam voelde.

Ontelbare boeken, therapieën, workshops en trainingen zouden volgen op mijn pad naar heling.  

De voornaamste leringen zal ik op een rijtje zetten, zodat je een beeld kunt vormen van mijn ‘gereedschapskist’. 

 

 •  Brainspotting
 •  Dr. Joe Dispenza- teachings
 •  Neo-hypnotherapie
 •  Geweldloze Communicatie
 •  Wheel of Consent
 •  Shiatsu-therapie
 •  Circling/ Authentic Relating
 •  Medicijnplanten (Ayahuasca, Iboga, Bufo Alvarius etc)
 •  Rebirthing
 •  Holotropic Breathing
 •  Voice Dialogue
 •  Gestallt- therapie
 •  Westerse Medische Basiskennis
 •  Hatha yoga

 

Maak een afspraak

Enkele ervaringen van anderen met mij

Jeugdtrauma's en gebrek aan zelfliefde

Voordat ik bij Chantalle kwam had ik alles al had geprobeerd en niets me uit het zwarte gat hielp waarin ik mij al een half jaar bevond. Emdr, psychotherapie, consult bij een psychiater, alcohol en andere verdovende middelen, roken, eten, lijnen, Netflixen, ruziën, zwijgen, praten, eft-therapie, coaching; je kunt het zo gek niet bedenken of ik had het geprobeerd om uit de boosheid te geraken.

Ik zat helemaal vast, moest om de haverklap huilen, was de hele dag door zenuwachtig, had paniekaanvallen, hartkloppingen, ademnood en was gewoon op.

De sessies bij Chantalle brachten rust in mijn systeem. Ik kon op adem komen, de hartkloppingen werden minder, ik kon me soms tevreden en zelf blij voelen. Tenminste, zo vertaalde ik het gevoel van rust waar ik ineens toegang tot had….

Maar ook kreeg ik toegang tot het opgespaarde verdriet van een heel leven uit m'n lichaam. Huilen, huilen, kermen. Ook de uren erna was het afwisselend blij zijn en huilen, loeien van verdriet. Maar het was wel wat ik nodig had om voor het eerst in lange tijd zachtheid te voelen naar mezelf en daarmee ook naar mijn geliefden.

Sindsdien zit mijn huwelijk weer in de lift en durf ik voorzichtig aan te zeggen dat ik weet wat eigenliefde is..

Chantalle is zo'n mooi mens, heel mild, liefdevol en totaal zonder oordeel hielp ze mij in dit proces. Ze is niet bang om zichzelf daarin kwetsbaar te tonen, wat voor mij belangrijk was om mezelf ook open te kunnen stellen. Ik ben haar dankbaar. 

M. vd M

 

Pijn bij verraad/ scheiding

Na de ontdekking dat mijn vrouw na een 12-jarige relatie vreemd ging, en chaos, wanhoop, boosheid en totale shock zich meester over mij maakte, was daar Chantalle.

Naast dat zij alle ruimte gaf voor mijn aanvallen van tranen, frustratie en onredelijkheid, hield zij mij op een geruststellende manier een spiegel voor.

Niet zo eentje waar je maag nóg eens 3x van omdraait, maar een die kracht, hoop en vertrouwen gaf en me in het –nu- hield.

Chantalle’s kracht ligt in het doorgronden waar de pijn zit, die te benoemen en je de geruststelling te geven dat die er mag zijn. Om je vervolgens haarfijn te kunnen geven waar je écht mee verder kunt.

Chantalle is een topper en verdient wat mij betreft een standbeeld!

Bjorn K.

   

Geboorte- trauma

Ik merkte na de eerste sessie bij Chantalle dat ik trauma heb losgelaten wat zo oud was dat er überhaupt geen woorden bij horen, dus voor ik mezelf in taal kon uitdrukken. Via mijn lichaam kon ik, door puur mijn lijf te volgen en erbij te blijven, loslaten, dat ging vanzelf. Veel getrild en geschud in mijn geval. Ik ben nog steeds onder de indruk van wat het gebracht heeft en nog brengt.

Chantalle geeft op een fijne manier bedding en laat je snel thuis voelen, je voelt dat ze onvoorwaardelijk is, geen oordelen heeft, dus haar kan ik aanbevelen.   

Annet van der Linden

 

Deelneemster online training

Chantalle is puur, lief en toegankelijk. Zij weet je te raken met haar kennis, openheid en haar eigen verhaal/ervaringen. Iedere vrouw gunt zichzelf een coach zoals Chantalle. Zelfs in een grote groep voel je je gezien en gehoord. Vette aanrader dus!

 

 
~ Mandy Jacobs