Verbinding

Ieder mens heeft behoefte aan intieme verbindingen. Er is ook een groeiend verlangen om meer in community te verbinden. Toch is verbinding voor veel mensen een uitdaging, misschien herken je dat zelf ook wel?Uit veiligheid draag je een masker, zeg je niet echt wat je voelt en denkt, en ga je misschien ook wel makkelijker over je eigen grenzen.En we kennen het allemaal, die onvervullende contacten die je eerder energie kosten dan opleveren, terwijl we ergens wel voelen dat het anders moet kunnen, maar hoe?!

Mindful Intimacy - De Training

Als je wil leren om op een fijne manier te verbinden, helpt het je omringen met mensen die op een fijne manier met zichzelf verbonden zijn.

Stel je voor dat je met een groep masseurs samen bent die alleen maar hun massage technieken met je uitwisselen. Dan zou je heel veel over massage leren.

Hetzelfde geldt voor verbinding maken.

In maart geven Florien Kortenhorst en Chantalle Kamycki samen het introweekend “Mindful Intimacy”.

In april start de training Mindful Intimacy.

Mindful Intimacy bestaat uit 5 weekenden, waarvan 1 introductie weekend. In dit traject nemen we je mee in de vertraging en speelsheid zodat je helder krijgt wat je zenuwstelsel in contact met de ander doet en nodig heeft.Deze vertraging en bewustwording zorgen ervoor dat je de tijd krijgt om je zenuwstelsel bewust te reguleren.Hierdoor kun je het verschil ervaren tussen je oude reactiepatronen en een nieuwe manier van relateren en jezelf zijn.Zo ontstaat er meer ruimte voor nieuwsgierigheid, genieten, spelen en vervulling in je contacten. Of dat nou in vriendschap is of in je relatie.

Wat gaan we doen?

Deze training wordt een heerlijk avontuur, en je zult waarschijnlijk alles gaan ervaren in het hele spectrum van super spannend tot intens genieten. In een veilige, gegronde bedding.Het samenzijn bestaat uit contact-en communicatie oefeningen, spel, dans en healingcirkels. Je gaat een set van nieuwe imprints en krijgen over hoe heldere grenzen en authentieke communicatie tot meer verbinding, veiligheid en liefde leidt. Zo zal je na deze training instaat zijn om meer vervullende vriendschappen en intieme relaties op te bouwen.

De voornaamste 'tools' hiervoor komen onder andere uit de Wheel of Consent, Ritual Play en Authentic Relating/ Circling. En de ervaring van Florien van haar PLAY workshops en festivals. We stemmen ons hierbij ook af op de behoefte in de groep en individuele vraagstelling.

Voor wie?

Je voelt een verlangen om dieper te ontspannen in wie je echt bent, ongeacht in welke sociale of intieme context je je bevindt. Je wil je spontane zelf weer durven zijn en meer lichtheid en vreugde in jezelf ervaren. Je verlangt er naar je te verbinden zonder jezelf te verliezen. Meer speelsheid en kunnen genieten in al je verbindingen.

Praktisch

Data : 4/5 maart, 1/2 april, 29/30 april, 20/ 21 mei en 24/25 juni.


Tijd: 10.00u - 17.30u


Locatie: Deil


Overnachting is niet inbegrepen. Wel kun je voor 15 euro extra per nacht in de zaal overnachten. Douche en keuken zijn aanwezig.


Lunch: Potluck. Soep en tussendoortjes verzorgen wij.


Investering


Intro weekend (4/5 maart) : €295


Totale training inclusief introductie : €1475

Even kort over ons

Florien Kortenhorst en ik, Chantalle, hebben beiden een diepe passie voor alles dat met authentieke verbindingen te maken heeft. Florien is de grondlegster van het uiterst succesvolle "Play" en heeft honderden mensen op haar events begeleid naar diepere intimiteit met zichzelf en anderen. Ze is daarnaast ook therapeut en geeft trainingen.


Mijn achtergrond als o.a. traumatherapeute, Ritual Play- en Wheel of Consent- facilitator combineren we zodat we samen een veilige, speelse en unieke space voor jou en anderen kunnen creëren.


Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in om onze kennis en ervaring met je te delen.

VRAGEN?


Mocht je nog vragen hebben of twijfelen of dit bij je past, neem dan vooral even contact met me op via het contact formulier. Samen kijken we of “Mindful Intimacy” aansluit bij jouw verlangen.

© 2023 Chantalle Kamycki Coaching, Training en Opleiding