Samenwerking

Coachingsessie/ traject

Mensen komen bij mij omdat ze last blijven houden van iets dat ze hebben meegemaakt. Dit kan zich uiten in verschillende klachten, zoals:


- Functionele freeze

- Pleasegedrag/ codependency

- Onzekerheid

- Verlatingsangst, bindingsangst, faalangst.

- Stressklachten/ verhoogde cortisol

- Hechtingsproblemen

- Zelfkritiek/ schuldgevoelens

- Schaamte

- Uitstelgedrag


In mijn traumageïnformeerde coachingssessies kijken we samen naar je levensstijl, patronen, overtuigingen en de manieren waarop je met emoties omgaat. Samen werken we aan het verkennen en transformeren van deze patronen, zodat je meer rust, balans en welzijn in je leven kunt ervaren.Werkwijze

Ik werk onder andere met Havening en Brainspotting. Dit zijn effectieve, zachte en makkelijk toepasbare neurobiologische methoden die de oude triggers als het ware neutraliseren. Ze helpen om positieve resultaten te behalen en blijvende veranderingen te bewerkstelligen. Bovendien zijn deze methoden ook geschikt voor mensen die zich identificeren met het christelijk geloof.

Ik heb een hele prettige sfeer ervaren tijdens de sessies bij Chantalle, down to earth, pragmatisch en met humor. Het resultaat voor mij is helend, mij hebben de havening sessies geholpen ongewenste emoties te verzachten. Super laagdrempelig en effectief!

~ Dineke

Investering


Wat er nodig is aan sessies is geheel afhankelijk van de vraag en jouw doel. Problematiek die al wat langer speelt of die wat complexer is kan ervoor zorgen dat er wat meer sessies nodig zijn. Ook zaken zoals betrokkenheid en motivatie zijn hierin van belang. Ik gebruik technieken waarbij er in het algemeen binnen korte tijd een positieve verandering plaatsvindt. Gemiddeld genomen mag je rekening houden met twee tot vier sessies. Dit is een schatting van het aantal sessies en uiteraard kijken we na elke sessie wat er voor jou (nog) nodig is.Sessie: 125 euro

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur

Traject van 3 sessies: 325 euro

Het intakegesprek inclusief sessie en twee vervolgsessies van 1 uur (binnen 6 weken)

Traject van 5 sessies: 600 euroHet intakegesprek inclusief sessie en vier vervolgsessies van 1 uur (binnen 9 weken)


Alle sessies kunnen ook online plaatsvinden, daarom bied ik deze ook aan via Zoom


We starten altijd met een intake plus een eerste sessie zodat we weten of en hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn.
© 2023 Chantalle Kamycki Coaching, Training en Opleiding